1 April

1 April idag. Har ni lyckats att lura någon? Dennis berättade att han lurat fröknarna på förskolan.. Jag har dock inte lurat någon och tror heller inte jag åkt på något bus. förskolan bjöd idag på en mysig påsk lunch för barnen. Idag var det dags att gå på efterkontrollen hos barnmorskan som görs efter förlossningen. bedömningen blev mycket väl godkänd syntes inte någonstans att jag skulle fött 2 barn. Cellprov togs också påminner alla tjejer att gå och ta detta då livmodercancer inte märks....glöm inte gå på era kallelser. Nu är jag ensam i en vecka med barnen då älsklingen åkt till Norge för att jobba. Vi har lekt i parken, tittat på film, spelat spel, barnen fick sina påskägg idag så det blev soffmys med godis och lite kvälls film. Imorgon är sista förskoledagen sedan har han påsklov och efter det drar vi till Turkiet så nu väntar snart en lång ledighet.

Gillar

Kommentarer

åsa i åsele,
Härligt det låter med en resa till sol å värme :) Fin Dennis är <3 kram
naltanorrland.blogspot.se
gizze,
Så stor han blivit Dennis! Önskar er en Glad Påsk och trevlig resa när ni drar iväg! Kram från Påskkärringen Gizze
gizzez.blogg.se
? Sojka ?,
Vad bra att du nämnde cellprov! Jag måste ju gå och göra mitt! Glad påsk och hoppas ni får en mysig helg! Vad häftig kroppen är förresten hur den kan återställa sig efter 2 graviditeter!<3 Kram fina!
sojka.malmolife.se/
Malin,
Haha nej har varken lurats eller blivit lurad. Glad påsk till er! :)
majzans.vimedbarn.se
Geddfish,
Haha, fine pojken ser lite lurig ut ;) Glad Påsk på er och dröm om Turkiet, kram!
gerd-geddfish.blogspot.com
Anna,
Skönt att det gick bra. Ja det är ett viktigt prov som man bör gå och ta, ser det som en självklarhet. Ha det nu så mysigt med barnen. Kramar
nouw.comNone