Årets skidresa till Sälen bokat med Nordresor

Känner mig så glad årets skidresa till Sälen är bokad. Äntligen.

Perfekt för en aktiv familj där barnen snart har Sportlov - och sälen bjuder på härliga backar både för nybörjare och den mer erfarna åkaren.

Det perfekta för oss är att vi kan sätta barnen i skidskola - vilket dom kommer uppskatta och gilla. Sonen som är nybörjare ska nu få prova att åka utför med pappa. Men jag är säker att han kommer vilja hänga i backarna hela dagen.

Tycker era barn om att åka skidor?

Här finns både stugor, lägenhet och hotell - så man kan välja vad som passar än bäst. Jag tycker dock att stugor är väldigt mysigt när man är på skidresa med familjen. Blir mer mysigt om man frågar mig.

Skiduthyrning och möjlighet att även köpa skidor finns - vilket är toppen om man inte kan släpa med sig allt.

Brukar ni åka skidor? har ni något favorit skidort i Sverige?.

Tycker stöten i Sälen är väldigt barnvänligt och fint.

Efter att ha hållit till i backarna hela dagen är det inte helt fel att få sig en bit mat - Här finns flera ställen att äta på. Vilket är toppen när man har barn och vill ha lite val möjligheter.

Vi har verkligen varit noga att kolla upp saker inför våran resa och sedan är det många som tipsat oss om Just stöten i Sälen.

Har ni bokat något sport eller påsklovs resa eller aktivitet med era barn detta år? Sportlovet tycker jag ska innehålla utomhus aktiviteter - det är så många barn som bara sitter inne med sina surfplattor hela dagarna. Jag vill se röda äpple kinder på mina barn under lovet.

Kan varmt rekommendera er en skidresa med Nordresor - ett perfekt val för den lilla eller stora familjen eller för dig som bara vill åka iväg med dina vänner på en orförglömlig resa med härlig skidåkning.


Sponsrat inlägg

Gillar

Kommentarer