BABYGIRL

Idag var den stora dagen, den som jag tror dom flesta gravida längtar mest efter. Fick en jättebra ultraljuds barnmorska som genomförde undersökningen. Moderkakan låg i bakvägg och oj vad den lilla kickade med både ben och armar. Jag har känt sparkar intensivt sedan v 17+0... Den lilla prinsessan mår perfekt därinne och allt såg bra ut. Jag som gissade på flicka fram tills V17 men sedan ändrade jag mig... varför... Hur som helst är jag i v19 och lilla A är beräknad att födas 4 jan. Nu blev alla mina vänner glada för det har vart så bland oss "tjejer nu att alla fått/får pojkar" och dom är ju sugna på att köpa tjejkläder så många blev glada. Jag är lycklig som har världens bästa grabb Dennis som kommer bli en underbar storebror. Vi alla är glada över denna lilla sessa.

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Ååå grattis!! Hihi, jag gissade ju rätt, brukar ju aldrig hända:-). Stort lycka till!
Angelica,
Åhhh vad kul. Grattis. Sorry att jag ej skrivit, har inte mått så bra och haft sån kraftig värk. Men nu mår jag bättre igen och har mindre värk. Allt bra med dig?
mylifeismyeverything.blogg.se
Yasmine mamma till Dennis,
Tack snälla så glad kram till dig och barnen
yasminegill.blogg.se
Så mysigt med ultraljud, kul att ni ska få en liten tjej. Har ni bestämt namn redan?
blogg.loppi.se/mamabeatrice
Teddy,
Tack det samma. Jag har faktiskt följt din blogg länge:) Grattis till att åter få bli mamma. Vad roligt för Dennis med en lillasyster som han ska få må om:)
Caitlin.blogg.se
anna
,
Grattis vad roligt med en liten tös
Cissi,
Å vad roligt!! Grattis till lilltjejen!
nastanperfekt.blogg.se
Cissi,
Å vad roligt!! Grattis till lilltjejen!
nastanperfekt.blogg.se
Emma,
GRATTIS, vad avis jag blir! Vad mysigt med en liten lillasyster! kram
www.mammatillbenjamin.blogg.se