Barnkalas på Exploriacenter

( sponsrat inlägg i samarbete med Exploriacenter )

Går du i tankar på att ordna barnkalas? ta barnen till Exploriacenter och låt dom göra jobbet. Här finns 17 coola kalas rum, som garanterat passar barn i alla åldrar från dom minsta till dom största.

Låt ditt barn få ett minne för livet, med lek och massor av nya intryck och upplevelser. Låt kalaset bli något som barnen kommer prata om länge efteråt.

Maten serveras också i ditt val av tema rum - och sedan kan alla barnen leka loss i det coola leklandet. För spring i benen har ju alla.

Här kan man även välja mellan olika paket GULDpaket eller DIAMANTpaketet.

Goda matmenyer och kalasvärdar - kommer göra succe på ditt barns minnesvärda kalas på Exploria

Dessa temarum är helt fantastiska att vara i kanske just ditt barn vill ha ett undervattens kalas eller varför inte zombie rummet med laserdome?

Min lilla tjej Angelina skulle nog önska ett kalas i prinsess rummet - tänk er själva ett kalas med ett slott och häst och vagn i bakgrunden... ja rena drömmen för en liten tjej.

ja alla barnen har ju olika drömmar inför sitt kalas därför älskar jag att exploria erbjuder ett stort utbud att välja på.

ja många häftiga rum finns att tillgå för att göra ditt kalas till det bästa.

Exploriacenter ordnar Barnkalas stockholm


Barnkalas stockholm

Förutom barnkalas finns här massor utav roliga aktiviteter för stora och små. Bowling stockholm är något även jag älskar och tycker är en toppen aktivitet för familjen - här finns 12 banor.

Bowling upplevelsen på Exploria är också unik då dom är första i Stockholm med världens modernaste scoringsystem. BES-X ultimate.

Välkommen till ExploriaCenter för att boka ditt kalas.

Gillar

Kommentarer