Dagens säffle tidning

Vaknade av att mobilen pep. Fick faktist sova nästan 3 timmar i natt. Folk skrev att det var en jätte fin artikel i Säffle tidningen som Solveig Voyce som är chefsredaktör på tidningen gjort tillsammans med mig och Dennis. vill ni läsa artikeln hittar ni den här "Ditt jordeliv är som en dag för mig att vänta" Jag tog mig upp ur sängen åkte till affären och köpte tidningen. Folk skriver ofta till mig att dom gråter när dom läser, ja det gör jag med men sen får jag hela tiden känslan av dom ord min man sagt till mig. Känns ibland som jag är den som får trösta andra och påminna om att Mikael inte vill att vi ska vara ledsna, han vill bli kallad vid namn för han är fortfarande med oss. Han kanske bara är i rummet intill. Samtidigt är jag nog arg på allt vi behövt gå igenom, och framtiden som måste rulla på. Att mista sitt barns pappa och sin man på detta sätt känns så onödigt. För i det stora hela är det kallt att bedriva en sjukvård på detta sätt och sedan kalla det för vård. I Sverige finns resurser i detta fall hade det bara vart att lyssna och gjort som Mikael sa. Förlåt men han var smartare än er alla läkare tillsammans. I hans journal stod det denna patiens ska man lyssna på. Ska det ens behöva stå?

Gillar

Kommentarer

Anki,
Till dej som skrev kommentar nr 2. Jag hoppas verkligen inte att du arbetar på Svea Vårdcentral och inte på någon annan vårdcentral heller, Jag hoppas att du inte arbetar med något som har med svårt sjuka människor överhuvudtaget. För med en sådan respektlös och empati fri varelse som dej, skulle inget fungera. Inte bara det att du är respektlös och empatifri, du är en riktig fegis oxå. Sitter bakom en skärm och skriver urbota indirekt elaka kommentarer. ATT DU INTE SKÄMS!!! Det skrivs dagligen om hur mycket fel som görs i vården och inte blir det bättre, snarare sämre. Men går man till en läkare ska man förhoppningsvis, få den hjälp man har rätt till. Läkare ska rädda liv inte ta liv. Jag är så frustrerat arg att jag ser rött!! Finaste, finaste Yasmine, vi är så många som känner för dej och Dennis och vi är så många som är berörda och vi är många som har er i våra tankar. Mikaels fall har nog berört fler mer än vad vi tror, anhöriga till cancersjuka och de som är drabbade.
nabbann.blogspot.com
Carita Liljendahl,
Så fruktansvärt att det ska kunna gå till så här. Jag är ordlös. Eftersom jag är journalist själv vill jag säga dig att det var fint och starkt av dig att ställa upp på tidningsintervjun. Den var också finkänsligt skriven. Fortsätta kämpa för det du tror på. Du har rätt. Styrkekramar från grannlandet!
debutsky.wordpress.com