Dennis har vart på rundvandring

Idag har vi vart på rundvandring med pojken.
Första besöket var hos min mormor hon tyckte han var så fin helt gudomlig.
Andra besöket var hos Emelie och Esteban, Emelie kunde knappt slita ögonen ifrån Dennis.
Tredje besöket var hos Håkan.
Och fjärde och dagens sista besök var hos mamma och Jack där fikade vi en bra stund innan vi åkte hem då var klockan halv sju på kvällen.

Då badade vi lillen i badbaljan för imorrn ska vi på tredagars testet på Huddinge sjukhus, sen ska vi på hörseltest som görs på alla nyfödda.
Lillen är så duktig han vill helst äta hela tiden och lyckan är total trots sömnbristen och all vaken tid för sova något näää det blir det inte.
Jag älskar mina pojkar Micke och Dennis min man och vårt lilla mirakel tänk idag är han 3 dagar.

Stolta och glada

Jag Jack Dennis och mamma
Jack och Dennis

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
han e såååå söt:D min födelsedagspresent från dig;)
Alexandra,
Så söta kläder han har fått på sig! Njut nu av denna tiden för jag lovar det går så fort. Kändes som igår jag fick mina flickor, 2 & 4 år :-)
Kramar
alexeys.blogg.se/
Åh så söt han är! Grattis igen !!! =)
majbebis08.blogg.se/
Emelie,
Han var så söt lilla plutten pösss
emlanzemlan.blogg.se/
Julia,
Hehe vilken tur :)
Han är verkligen gudomligt söt :)
juliaexanimo.blogg.se/
svar Ja Liam gick ju ner 10% tills dagen vi skulle hem så jag vet hur kämpigt det kan vara! Men tror du verkligen det är magknip om han har gått ner så mkt? Liam skrek konstant dom två-tre första dagarna innan han fick ersättning och jag trodde det var magont men det berodde snarare på att han var hungrig och inte tog bröstet ordentligt tror jag nu såhär i efterhand. Fast de e klart, alla bebisar är ju olika! :)

För nu när han har haft magknip "på riktigt" så är det absolut ingen tvekan om saken. Då gallskriker han och drar knäna mot magen och spjärnar.

Men misströsta inte, med bröstpumpen kommer det bara "smälla till" innan mjölken rinner till riktigt ordentligt. Det gjorde det för mig, men jag köpte mig en egen. (och under tiden gav vi honom ersättning för att vara riktigt säkra på att han skulle få i sig) Kan vara bra att ha hemma. Bli dock inte chockad om du får svinont i brösten när det börjar rinna till, jag trodde fasen att jag hade fått mjölkstockning, för brösten var stenhårda, varma och gjorde asont men det gav sig efter några dagar thank god, även om jag fortfarande kan vara öm ibland.

Det är bara att kämpa på så kommer amningen, rutinerna och sömnmönstret att funka kanon snart! Jag tycker fortfarande, trots att det gått 3 veckor att det bara känns bättre och bättre för varje dag med allting och då kände jag mig ändå rätt "landad" efter att ha varit hemma med Liam i 2 dagar ^^ Men jag lär mig fortfarande nya saker om honom varje dag!

Ja vi får höras helt enkelt när jag kommit hem från Norrland och ni känner er redo förstås! och tveka inte att ringa om det skulle vara något du funderar över eller bara behöver lufta, vi sitter ju i samma båt kan man säga, bara det att jag har ett litet, litet försprång ;) kram kram
saos.blogg.se/
Malin,
men så sööt :D
bloggtjej.blogg.se/
Mamma
,
Ja jag har fått världens finaste lilla prins till barnbarn.
amanda
,
Vem är Håkan?
Lisa,
Men ååååh gud vad mysigt.. jag blir så avis!! Jag vill med ha en bebis nu!! Vad duktig du är!! Hihi.. Hur känns allt då? Toppen? Ha en underbar jul nu med och njut av varandra!! GOD JUL och kraaaaam!
fliza83.blogg.se/