E-cigg för dig som vill sluta röka

( Samarbete med www.eciggcity.se )

På senaste tiden har e-cigg blivit väldigt stort och man ser en stor ökning av det över hela landet. Många förstår fördelen av att sluta röka och istället gå över till e-cigaretter - då man slipper alla farliga ämnen från tobaken. Kanske beror det på att folk faktist blir mer medvetna om hälsorisker med rökningen och att det påverkar kroppen så mycket mer negativt än man faktist tror.

EciggCity har en välförsedd butik och webbshop med ett stort utbud av vapes och e-juicer och även startpaket.

I e-cigg butikerna blir du väl omhändertagen av kunnig personal - som kan ge rådgivning med stor kunskap. Här kan du enkelt hitta en e-cigg som passar just dig.

Dom flesta som börjar med e-cigg gör det för att dom vill minska ner på sin rökning - vilket jag tycker är bra. (får väl skryta med att jag aldrig rört en cigarett under alla mina år).

Men för nybörjare finns det särskilda startpaket jag skulle rekommendera ( denna är nikotin fri) men det går att köpa nikotin shots separat.

ELEAF IJUST 3 KIT , JACKS VAPE JUICE


Har ni testat e-cigg någongång? vad tyckte ni isåfall?

Jag tycker det är bra att det finns som alternativ istället för dom vanliga cigaretterna perfekt för er som ska trappa ner eller för dom som bestämt sig för att trappa ner för att till sist sluta röka. Att ha ett mål är viktigt.

Det finns som sagt många fördelar

-Du slipper dålig andedräkt

-dina vänner behöver inte vifta med händerna över den rent av illaluktande stanken som du orsakar

- Fri från aska

-Bättre för miljön och dig.

-Ekonomiska fördelar

Är du rökare och bestämt dig för att minska eller sluta helt gör ett besök hos eciggcity.

E-cigg - för dig som gjort ditt val


Gillar

Kommentarer