Onsdagen bjöd på Jamaica tacos

Lämnade Dennis på skolan imorse även idag patrullerade poliserna runt skolans område. Både igår och i förgår var dom uppställda vid ingången på morgonen, tror det känns bra för barnen att se att dom faktist är där efter allt som har vart.

Tyvärr har någon vid ett flertal tillfällen försökt locka med sig barn i bilar och med valpar - jag har informerat Dennis om att aldrig följa med någon. tror det var 3 eller 4 incidenter på kanske 2v tid.

Vem är så äckligt dum att försöka locka med sig små barn .... ush jag hoppas dom får tag i den/eller dom personerna innan något händer.

Känner mig dock trygg då jag alltid följer både till och från skolan. sen känns det som att barnen är bra informerade. Men man önskar att barn kunde få leka i trygghet utan att ens behöva vara på sin vakt.

Efter lämningen tog jag och Angelina och handlade, sedan tog vi en mysig morgon fika. Den tjejen charmar verkligen alla. imorse skrek hon till personalen på fiket - du har tagit min rumpa - var är den , ge tebax den nu... ja visst ger hon mig många gråa hår, men hon är ändå helt underbar.


Sen blev det att gå hem och göra lite nytta, rensa och torka ur kylen - när jag stod där och gjorde det sa gubben men det var ju min uppgift. äsh sa jag köp en blomma. - ja det hade jag ju också tänkt svarade han.

Sedan städa jag och små plocka lite innan jag lagade middag

Provade att göra en pepper/kokos tortilla fylld med kyckling , grönsaker , cremefraise och en mangosås - det var så sjukt gott fick toppbetyg av barnen. trots att det var lite spicy.


Och just det / jag fick jätte fina rosa liljor av min älskling för att jag fixat och slitigt idag och givit honom 3 dagar med lite sovmorgon.

Nu sover barnen och jag längtar tills vi ska krypa ner tillsammans i sängen börjar bli lite seg.

Ha en fin kväll

Gillar

Kommentarer

åsa i åsele,
Fyy så obehagligt att det finns sånna människor som försöker locka med sig barn... himla otäckt. Det har varit sånt här oxå... för nått år sedan, typ följ med till bilen där har jag en valp... det finns säkert barn som följer med, hörde om nått barn där "pedofilen" sagt att hen skulle hämta eftersom barnets mamma var sjuk. kram
naltanorrland.blogspot.se
Yasminegill
Yasminegill,
Men fy och ush. Ja man önskar barnen kunde få slippa tänka på sådant. Blä. Kram
nouw.com/yasminegill
ullie,
mmm va gott det såg ut o hon är så söt lilla hönan börjar bli stor tjej nu kramen
weberskold.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
Ja hon växer så mycket kram och trevlig helg vännen
nouw.com/yasminegill