Unik doptavla från Födelsetavlor.se

Just nu sitter jag och väntar på mina 2 personliga doptavlor från födelsetavlor.se Dom kommer anlända vilken dag som helst så jag lovar att jag ska visa er hur dom blev, ska bli så spännande att se hur dom kommer passa in i barnens rum.

Du kanske också blir sugen på en egen doptavla ? denna beställde jag till både Dennis och Angelina. En handritad doptavla som anpassar sig 1 : 1 skala till barnets naturliga födelselängd.

Visst är dom fina, här hemma kommer dom få pryda väggarna i barnens rum. och att dom är personliga gör det hela extra kul och roligt. En fin tavla men även en perfekt inredningsdetalj som sticker ut och drar blickarna till sig.


Födelsetavlor.se grundades med en vision att vara störst i världen med att leverera unika barntavlor som anpassar sig i 1 : 1 skala. För att uppnå detta håller dom extremt hög kvalite på sina posters, samt att dom uppdaterar sitt sortiment med nya kreativa födelsetavlor - det gör det också lätt för både dig och mig att hitta något som tilltalar oss.

Man glömmer lätt hur litet barnet var när det föddes - men med denna tavla med mått som längd och vikt kan du alltid komma ihåg hur litet just ditt barn var.

Jag vill även lägga ett tips om att denna doptavla är en perfekt julklapp kanske har du en bästa vän som fått barn, kanske har du egna barn , eller så vill du bara ge denna fantastiskt fina gåva till någon du tycker mycket om.

Annars är det ju en perfekt gåva vid födelsedag eller dop också.

Jag är så förtjust i personliga presenter.

Födelsetavlor.se levererar alltid unika doptavlor efter att du lagt din beställning och dom behandlar alltid din order inom 24h. - vilket är tummen upp från mig.

Besök födelsetavlor.se för unika doptavlor och fina posters
Inlägg i samarbete med födelsetavlor.se

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Har sett de där tavlorna innan och har alltid tyckt att de är SÅ fina! Hade jag haft barn hade jag klickat hem direkt!
nouw.com/charlottelinden
Yasminegill
Yasminegill,
Ja dom är verkligen super fina kram
nouw.com/yasminegill
De är så fina deras tavlor 😊
sofiawerlin.se/