Fika vid vattnet

Idag blev det en härlig fika vid vattnet Kakor, bullar, skinka rostbiff, kyckling potatissalladen ja massa gott fanns i våran picknickkorg. Måste visa er den söta kakburken från houseofhedda... Den kommer alltid vara välfylld här hemma (dock så sinar det lite på kakor nu) men några ballerina fanns det.

Gillar

Kommentarer

Bella Davis - MODELL BLOGG,
ja de ska faktisk bli skönt att åka hem ett tag.. vad gör du för kul nu?? kramar
blogg.veckorevyn.com/belladavis/
Mamma till William och Wilma,
God kväll snäckan..vi hade en mysig vecka i Stockholm,,kommer uppdatera i kväll med bilder och skriva lita om resan där och i småland..Den där tröjan vill jag med ha till Wille men den var bara stora storlekar kvart...ha en mysig kväll.kram
blondis81.blogg.se
hanna ?,
gör det du :) tack, desamma! :D
heaa.blogg.se
Pernilla,
Mamma till William och Wilma,
Stockholm är en vacker stad och lätt kunnat bo under sommaren men inte mera..små stressig stad om man jämför med malmö..Det kommer gå jätte bra med passningen för din son :) Hoppas att du får det trevligt..kram kram
blondis81.blogg.se
Härliga bilder :D söt kille och söt kakuburk! sv: Härligt :D! Ja det står att man kan göra det och det brukar jag göra. Jag brukar göra inlägg typ "detta har jag beställt nu" och även göra outfits med andra kläder som är snygga där. Viktigt att länka antingen sidan eller plaggets sida. På "my accounts" så finns det "my posts" och där skriver du in inlägget. Hoppas ja inte förvirrar dig :) Låter bra de ^^ Kram!
www.annatjernstroms.blogg.se
Hannele,
Åh! Vilken kakburk! Vart har du köpt den? :) har letat som en idiot efter en sån men näe..jag hittar inte en sån eller så är dom slutsålda överallt :/ Har allt annat här hemma men inte just den dära dumma kakburken eller lådan då :P haha..
hannele.vimedbarn.se
Ida,
Vilken fin kakburk :)
ipeterson.blogg.se
cicci,
jag älskar den där serien med burkar och annat fint :)
ciccimodel.blogg.se
YAIYA,
Hej längesen :) Hoppas allt är bra med dig
ymperia.com/yaiya