Fredag Barnmorska & Dejt

Denna fredag startade med ett besök hos barnmorskan. Dennis fick dom flesta i väntrummet att skratta med små roliga kommentarer om vart annat. -Mamma jag tror du har en tomtenisse i magen och ingen bebis. -Mamma när jag är vuxen då är du en tant. När jag frågade om mormor var en tant sa han nej hon är bara 50+. Ja barn har verkligen härliga kommentarer om vartannat och denna kille ger än många härliga skratt varje dag. Besöket gick bra nu i v 36 och med 30 dagar kvar till förlossning har jag gått upp 10kg i vikt och har ett sf mått på 33. Vi får se vad jag landar på. Sedan hade vi en dejt med sys och mina små gudbarn överlämnade lite julklappar och fikade, barnen fick leka mm.

Gillar

Kommentarer

ullie,
så mysigt ni verkar ha det vännen . ja du bebis växer o ite långt kvar nu kommer nog gå fort nu vid jul o så me . Hoppas ni har haft en fin fredag o får en mysig helg kram
weberskold.blogg.se
Geddfish,
Vilka glädjebilder! Och barn, de är ju för härliga och deras tankar, jaa, härligt. Kram!
gerd-geddfish.blogspot.com
Född i Norge
,
Ooohhh.....nu närmar det sig verkligen. Han är så go´ er lille påg och verkar så glad. Ha en bra helg. Hälsningar Skåne.
Yasmine mamma till Dennis,
Ja det gör det nu kan man ha nedräkning. Ja han är nästan alltid glad. Ha en fin lördag
yasminegill.blogg.se
åsa i åsele,
Kul med kommentarer från barn - i alla fall ibland ;-) Nu är det snart dax, snart är hon här, Din lilla prinsessa :) Så kul med bilder. Kram
naltabblovers.blogspot.se
anna
,
Skönt att det går bra och att nedräkningen kan börja. Mysigt med fika. Kram
Geddfish,
Hej, jag hade för mig att jag skrev en kommentar här, söta ljuvliga bilder. Kram, Gerd
gerd-geddfish.blogspot.com
Yasmine mamma till Dennis,
nej bara att kómmentaren granskas innan den publiceras. var tvungen sätta på ett skydd då det kom in en kille som bloggar som tror han känner mig. började inte kännas bekvämt. människan vet inte vem jag är men undrar om jag känner igen honom för han känner mig.. haha bor i en stad jag aldrig besökt och han lider nog av flertalet diagnoser. märks rätt tydligt.
yasminegill.blogg.se
Susan,
Underbara Dennis! <3
blomtoken.blogg.se