Fredags besök hos goda vänner

Idag gick vi hem till Sara och Noel och Lowa där fick kidzen mat och vi mammor drack te. Dennis behövde leka av sig och det fick han. Noel och Dennis hade skojigt även om dom båda är små viljestarka pojkar, dom byggde med lego, tittade på film i Noels lilla kojja (lilla Lowa ville också vara med dom stora grabbarna). Jag längtar tills öppna förskolan öppnar igen, Dennis behöver leka med sina jämn gamla kompisar igen efter detta långa sommaruppehåll. Sedan åkte vi och handlade och jag lagade tacos hemma. Sen gick jag och Dennis och handlade fredags godis till honom och en ny bamse tidning. och lite fredagsmys för oss större (vilket också blev lite godis & chips).

Gillar

Kommentarer

nicole kestola,
sötisar, och gott med tacos ju!! skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en foto tävling där man kan vinna en systemkamera, och det vill jag hemskt gärna eftersom jag inte har någon, och att fota är något av det bästa jag vet! Jag ligger på plats 2,3 och 4 i tävlingen och jag skulle verkligen bli hemskt glad om jag vann. det skulle betyda allt för mig! allt du behöver göra är att rösta, skriva i din mail och aktivera din/dina röster på din mail. Sedan kan du skriva en kommentar att du röstat så länkar jag dig! gå in här : http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/hjalp-mig.html#comment du behöver absolut inte göra det men du skulle göra mig galet glad,och du får en bild + länk på min blogg. Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt! obs, glöm inte att gå in på din mail och aktivera din/dina röster! kram finis <3 (rösta gärna på nummer 2, för det är den jag ligger tvåa med!)
nikkkiis.blogg.se
rebecka,
sv. desamma till dig! kram
rhenriksson.blogg.se
Helena,
Så söta barnen är=)
baklust.blogg.se
Miss Tess,
Vilken mysfredag:) Sommaruppehåll är mysigt men lika trevligt när vardagen börjar. Vi hörs framöver. Kram
www.misstess.se
Maddiie,
Lät som ni hade en riktigt mysig fredag :) Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin lördag :)
www.maddiie.blogg.se
Carro,
Så mysigt ni verkar ha haft och så kul för Dennis med lite leksällskap :-) Hoppas ni får en fin lördag nu! Kram kram
www.carrosfmf.blogspot.com
Josefin,
sv. Jadå, lite trött efter att ha börjat skolan men det går. Sj? :) KRAM
ofeliajosefin.devote.se
Nu har du chansen att vinna ett egenteckat porträtt av antingen dig, en vän eller motsvarande! Allt du behöver göra är att rösta på min bild NR3 Här:http://johannaj.se/2012/august/finalister-fototavling.html Det skulle vara guld värt:) Släng sedan in en kommentar på min blogg att du röstat så är du med och tävlar om ett egentecknat porträtt :) Ber om uräkt om du inte gillar dessa kommentarer, ha en fortsatt bra dag!:) Kram
hildafromm.blogg.se
Dragana,
Bella Davis - MODELL BLOGG,
vad söta :) jag hade en toppen dag! allt bra med dig? kram :)
belladavis.myshowroom.se