Ge din bästa vän kvalitetsfoder från smartfoder.se

( I betalt annons samarbete med smartfoder.se )


Alla hundägare vill ju ge sina djur det bästa fodret, så även jag och säkert många andra som har hundar. Smartfoder AB är ett foderföretag där fokus ligger på kvalitet och kostnadsmedvetenhet. (dom letade länge efter ett foder till sin hund) Resultatet blev deras egna varumärke med utvalda foder anpassade till stora hundar.

Vi som har större raser måste tänka extra mycket på vilket foder vi ger våra hundar. Vår hund som är en berner sennen valp ökar nu snabbt i vikt, och växer extremt fort - vi anser att ett välsmakande foder som ger honom allt han behöver är jätte viktigt.

Smartfoder.se

har alltid gratis fraktalternativ vilket jag tycker är bäst då jag alltid väljer att få hem hundens mat.Ett generöst lojalitetsprogram

-Bli kund

(så här gör du)

Börja med att välja det foder du önskar köpa till din pälskling sedan uppger du din väns tipskod i kassan , då får du rabatt på din första beställning och alla dina kommande beställningar. Om dina vänner inte är kunder så behöver du inte bli ledsen för det , då kan du bara uppge koden smart-123 i kassan ... Då har du istället möjligheten att tipsa dina vänner.

-Tipsa dina vänner

När du slutfört din första beställning, startas ett konto hos smartfoder , du får då möjligheten att tipsa dina vänner och dela din unika tipskod med dom. Du får upp till 125kr rabatt för varje beställning din tipsade vän slutför. Om du inte tipsat någon vän får du ändå 50kr rabatt på varje beställning , förutsatt att du angav en giltig tipskod när du gjorde din första beställning.

-Erhåll rabatt

Din rabatt kommer automatiskt att dra om du är inloggad på ditt konto när du beställer. Du får upp till hela 500kr rabatt per beställning. Du kan även se din tillgängliga rabatt på din sida under fliken "tipsa en vän" här se du även din unika tipskod att dela med vänner.

För att se mer spana in deras guide om lojalitetsprogramet hur funkar det !.


Just nu erbjuder smartfoder hela 20% rabatt på sitt egna foder. Så har du hund och är nyfiken på smartfoder tycker jag du ska göra ett besök hos dom.

Smartfoder riktar sig till dom lite större raserna och är ett riktigt smart val . det generösa lojalitets programet är en stor bonus som kan ge dig jätte bra rabatt på dina kommande köp.

Deras 3 smaker är

-Lamm och sötpotatis

- Lamm och ris

-Lamm och potatis.

Vilken tror du blir din hunds favorit? spana in smartfoder.se du också.

Gillar

Kommentarer

Marlene,

Min bästa vän finns inte mer 😟

fdensammamamman.se/
Yasminegill
Yasminegill,

Nej vad tråkigt 😥

nouw.com/yasminegill
StarOfUsA
StarOfUsA,
StarOfUsA
StarOfUsA,
jag har katt skulle det stå där 🙈
nouw.com/starofusa
Yasminegill
Yasminegill,

Mysiga dom med 💗

nouw.com/yasminegill
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vad skönt att få hem maten för jag antar att en säck till en större hund är ganska tung 😊 Vår lilla loppa verkar vara lite känslig i magen & får ofta skonkost som funkar bra & som hon älskar.

nouw.com/popprinsessan
Yasminegill
Yasminegill,

Ja jag älskar den tjänsten. 💗

nouw.com/yasminegill
Carro ,

Jag håller med dig om att man vill ge sin/sina hundar det bästa fodret...När vi hade hundarna så var tiken kräsen av sig medan hanen åt allt han fick....Har aldrig hört talas om detta företaget innan är det nytt?

cuevas.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,

Exakt. Dom startade försäljning i somras men hållit på sedan hösten 2019 med att ta fram bra kvalitets foder.

nouw.com/yasminegill
Kamilla,

Självklart ska man göra allt för att ge sina fyrbenta vänner det allra bästa på alla plan. Bra tips det sparar jag för ev framtida bruk

kamillaskamera.com/
Yasminegill
Yasminegill,

Vad kul, ja gör det 💗 hoppas det blir en vove i framtiden

nouw.com/yasminegill
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Det är lika viktigt att dom små djuren får bra mat som vi andra ♥️

nouw.com/amandamalmflod
Yasminegill
Yasminegill,
Silverblomma
Silverblomma,

Alltid bra med bra mat till husdjuren också, det är kul att skämma bort dom och bra om de mår bra

nouw.com/silverblomma
Yasminegill
Yasminegill,

Ja men precis klart dom också ska ha god mat

nouw.com/yasminegill
Michelle ,

Vilket br tips kring foder många hundägare tänker inte alls va de ger hunden. Jag läser alltid på förpackningen va de innehåller

michellefrandell.blogg.se
Marie,

Lamm och sötpotatis lät ju onekligen väldigt gott =D så det ska få smakas extra gott på våra fina 4-benta också såklart =D

sweetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,

håller helt med

nouw.com/yasminegill