Glasögon ? Nope

Idag har Dennis vart ledig från förskolan för det krockade med vår tid på st eriks ögonklinik. För något år sedan kollade dom hans syn på BVC och då sa ögonsköterskan att han troligen behövde glasögon. Så vi fick ett tid till st eriks ögonsjukhus för ett halvår sedan och då kollade dom ögon och synen ordentligt. Dom droppade något i ögonen och sedan undersökte dom med någon maskin . Och hon sa att han hade inget ögonfel eller någon ögonsjukdom. Men vi gör ett återbesök efter sommaren och kollar synen. Och det var dagens besök idag fick han samma sköterska som vi hade här hemma på BVC. Skelningen hade växt bort helt som han hade (väldigt lite av när han var liten), han läste bokstäverna på tavlan bra. Men någon bokstav var svår att se. Men alla kontroller gick igenom bra. och i dagens läge behöver han inga glasögon. så dom kollar igen om ett halvår. Så det var en duktig och glad kille som åkte hem därifrån. Men det är tur dom kollar barn... så dom kan få hjälp om dom behöver.

Gillar

Kommentarer

ullie,
men gud.. va skönt att de kollar så nog .. oibland kan man ju få tjata sej till skaer. skönt när det e barnen stor kram vännen hoppas ni har det rätt ok
weberskold.blogg.se
GeddFish,
Jättebra med kontroller. Många saker växer bort också. Hoppas ni mår bra. Nu ska jag natta mig, ska med gamla jobbet till Småland i morgon bitti heldag, jättekul! Kram!
gerd-geddfish.blogspot.com
Marika,
Bra att de har så noggranna kontroller :-)
katrimarikas.blogg.se
Angelica,
Denna veckan har varit sjuktdryg av olika anledningar. Helt underbart att det är freeeeeedag imorgon :) Underbart. Några roliga planer för helgen?
mylifeismyeverything.blogg.se
fashion,
Gottt med donken! :)
nattstad.se/fashioninspiration
anna
,
Vad skönt. Men bra att dom kollar det igen om ett halvår. Kram
Emma,
vad skönt att han inte hade något synfel och slipper glasögon!
www.mammaemmatillpojkar.blogg.se
Susan,