God mat är min passion

Det där med mat är min stora passion. Men man ska ju ha någon att laga mat till också. Micke var så kul att laga mat till för han var nöjd med allt. Åt allt, klagade aldrig och var alltid tacksam en sådan person är kul att laga mat till. Han älskade allt från min hemma gjorda husmanskost till mina mera speciella rätter. Hoppas att lusten att laga god mat igen snart ska återkomma. Men idag efter vi kommit hem från Dennis photoshoot så lagade vi fläskfile med rotfrukter och grönsaker i ugnen och en god chili bea-sås. Mycket lyckat tyckte även Dennis.

Sen vart det givetvis det mest omtyckta med fredagar det vi kallar FREDAGSMYYYS

Gillar

Kommentarer

Elisabet
,
-Svarar inte på sånna frågor :) gott
LORISSA LOVEBOMB,
Det verkar jättegott :)
lorissalovebomb.se
JUNITJEJ,
Vad det ser gott ut!
www.junitjejen.se
Caroline,
Susan,
Så fint att du ändå orkar få till en sådan smarrig måltid trots din saknad. Många hade helt grottat in sig i Mc Donalds för att slippa. Känner en del som gjort så efter skilsmässor. Jag har alltid själv lagat mat från grunden åtminstone på helgerna. Du är så fin och så äkta. Jag förstår att Micke älskade både dig och din matlagning <3
blomtoken.blogg.se
anna
,
åh vad gott :) älskar grönsaker/rotfrukter i ugn och bea sås såklart :) kram
Sessie? ????????,
Låter jättegott. Hoppas du ska få tillbaka lusten för att laga massa mat. kram
sessie.se
Sara,
Låter och ser riktigt gott ut.Mat (och annat ätbart såsom bakverk och annat onyttigt med för den delen) är en stor passion här med. Förstår att det känns jobbigt men ge det lite tid så ska du se att lusten kommer tillbaka! Du har ju dig själv och er fina Dennis att laga till :) Kramar.
www.tattines.wordpress.com