Golfweekend i Marbella

( Samarbete med losnaranjos.com )

Hur skulle det kännas att åka iväg på en resa som både inkluderar sol och golf på samma gång? Jag vet att det är många som älskar att resa och golfa samtidigt därför vill jag tipsa er om Los Naranjos golfbana i Marbella.

Hit kan du åka med vännerna eller din partner på en fantastisk golfweekend ( det finns olika paketerbjudanden att välja emellan ) och givetvis olika prisklasser.

Hit kommer spelare från hela Europa för att spela njuta och få förstklassig service. Här kan du helt enkelt slappna av och njuta och fokusera på din golfupplevelse. Det jag personligen gillar med Los Naranjos golfbana är att efter du spelat kan du relaxa , du kan njuta av god mat med vännerna, stämningen här gör att du kommer känna dig som hemma.

Att golfa på solkusten är också en fantastisk present till någon du vet som älskar att spela golf och vill få en fantastisk upplevelse.Golfpaket / Golfweekend

Här finns som sagt en mängd olika paket erbjudanden du kan resa och stanna borta allt från 3 nätter till 28 nätter. Här bor du bekvämt på antingen Aloha Hill Club Apartment eller på fina hotell Melia Marbella Banus 4. Bokar du 28 nätter får du bo i Aloha Hills lyxiga lägenheter ( en längre vistelse är en skön avkoppling för dig som har möjlighet).

Du väljer det som passar dig och ditt sällskap så att ni får det ni önskar under er vistelse.

En del av paketen inkluderar exempelvis frukost buffet , städning , delad buggy , tillgång till fitness och spa. Här får man en möjlighet att enkelt göra en bokningsförfrågan på deras hemsida. Här tycker jag också att man håller bra och fördelaktiga priser.

Så varför inte lämna Sverige och åka iväg på en resa? uppleva något nytt, åk på en liten höst weekend. Känner du någon golfare så tipsa gärna dom om dessa weekendpaket till Los Naranjos. Bästa golfresortet i Marbella .

Boka din Golfweekend nu


Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Åh det hade varit så himla roligt. Tycker det är superkul att spela golf
nouw.com/photoemmz
Yasminegill
Yasminegill,
Ja så kul en solsäker golfresa är ju det bästa
nouw.com/yasminegill
Jennysvardag,
Vilket bra tips som du delar med dig utav. Nu är ju inte jag någon golfare men miljön ser ut fantastisk ut ju.
jennysvardag.se
Yasminegill
Yasminegill,
Ja underbart resmål perfekt weekend
nouw.com/yasminegill
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Men vad härligt ser helt underbart ut! Dock gillar jag inte golf så inget för mig! Men för dom som gillar super bra ju!! 😘
nouw.com/paulinarodhe
Yasminegill
Yasminegill,
Ja så bra resemål detta för den som gillar golf
nouw.com/yasminegill