Golvvärme för bättre inomhusklimat

( samarbete med Kungälvs rör )

Kungälvs rörläggeri är ett av Sveriges största VVS-företag och dom finns i Kungälv, Stockholm, Malmö, Borås, Göteborg, Gårdsten och i Stenungsund .

Hela deras affärside är att inget jobb är varken för stort eller för litet - den iden älskar jag (för det är så man ska tänka).

Dom utför många olika slags jobb bland annat installation av golvvärme.

Att ha golvvärme i huset, i badrummet -höjer standarden och är något man verkligen kan längta hem till, något att tänka på om man går i renoveringstankar.. Med kompletta golvvärmesystem så kommer ditt hus eller bostadsrätt att öka i värdet..

Med kungälvs rörläggeris kompetens kan du renovera ditt badrum även med en låg budget och ändå få ett väldigt lyckat resultat. Ett badrum du med stolthet kan visa upp för vänner och bekanta.

Har du golvvärme hemma?

Visst är det underbart , jag älskar att ha duschat och sedan komma ut och slippa stå på iskalla golv. Att ha golvvärme höjer njutningsfaktorn avsevärt. Estetiskt är även golvvärme ett bra alternativ då värmesystemet är osynligt.

Oavsett om du väljer vattenburen golvvärme eller elslingor - så kommer det uppfattas possitivt du slipper kalla golv när dina barn leker, även dina växter kommer med säkerhet gilla det .

Om du våttorkar golven så torkar dom också mycket snabbare när du har golvvärme så det finns många fördelar med att skaffa detta.

Nu inför hösten vet jag att det är många som renoverar, fixar om hemma ta hjälp av kungälvs rör om du bor i trakterna jag nämnde ovan. Dom har i decenium projekterat, levererat, och installerat vattenburen golvvärme. Dom hjälper dig med glädje att välja rätt golvvärme efter vad som passar dina behov. Med Kungälvsrör kan du känna dig trygg, och att arbetet blir ordentligt gjort.

Har du golvvärme hemma att njuta av?

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Här hos mig har vi tyvärr inge golvvärme lägenheten jag bor i är gammal. Hade varit underbart på vintern att ha golvvärme då😊
nouw.com/amandizan
Yasminegill
Yasminegill,
Förstår det, ja det är ju så skönt
nouw.com/yasminegill
Moa Larsson,
ÄLSKAR verkligen golvvärme. När vi bygger eget hus ska vi bara ha enplans och då blir det enda värmekällan hemma hos oss. Längtar!
moafidelie.com
Yasminegill
Yasminegill,
Ja det är så skönt
nouw.com/yasminegill