gotobed.se - har sängen för just dig

Alla vet vi hur viktigt det är att ha en bra säng. Vi spenderar många timmar per dygn i våra sängar därför är det viktigt att vi investerar i en bra säng som ger oss god sömn. Våra kroppar ska bära oss i många år så för in egen skull se över din säng och din nattsömn.

En bra säng bidrar till mer energi och mindre stress som resultat och det märks under hela dagen. sängarna gotobed säljer är utvalda med stor omsorg för att hitta den bästa kombinationen av rätt pris och bra kvalitet vilket jag tycker är väldigt viktigt.

Hos gotobed.se hittar vi ett stort utbud av sängar i Stockholm

Jag är väldigt förtjust i kontinentalsängar och det utbud som finns hos gotobed . Deras utbud är stort och bra.

GotoBed's butik i kungens kurva är rena himmelriket för den som önskar köpa ny säng. Personalen hjälper kunderna på bästa sätt och här kan då få alla råd du kan behöva i köp av ny säng.

Jag tycker alltid servicen är på topp här.

Vi bränner en massa pengar på onödiga saker, fika besök, en stor latte för att bli pigg och orka dagen, gymkort, men kanske är det så att vi faktist sover i en dålig säng. - då blir oftast inte resultaten det vi önskar.

Sover ni gott om natten? utan kroppslig värk?

Jag har investerat i super bra madrasser så jag känner att jag ligger väldigt bra - då jag har ryggproblem är det extra viktigt för mig.

Människan ägnar ca 26 år av sitt liv åt att sova, och ytterligare 7 år i sängen i väntan på att somna.

Samtidigt lider en tredjedel av alla svenskar av någon typ av sömnproblem - och det kanske inte alls är så konstigt om man tänker efter.

I butiken erbjuder man sängrådgivning vilket är gratis där går man igenom vad du är ute efter , dina tankar

Vad har du för behov, vilken budget har du tänkt dig , och hur sover du.

Under rådgivningen kan man även prova olika sängtyper för att se vad som passar dig allra bäst. Och sedan tillsammans fastställa vad som ger mest för dig över tid.

Min favorit säng är denna nedan och den finns i sortimentet hos gotobed och heter Viking Birka Kontinental


Sponsrat inlägg


Gillar

Kommentarer

Emma,
Kika gärna in denna blogg med vardagsnyheter och inredning 😊

http://44kvadrat.myshowroom.se/
44kvadrat.myshowroom.se