Happy B-day toooo me

Började imorse med samtal från min man som sjöng ja må hon leva, och en mamma som också ringde för att gratta mig på min 27års-dag. Massa säng mys och pussar med lilla Dennis som både sjöng för mig och gullade extra med mamma denna morgon. Efter frukosten öppnade jag presenten från min kära mor (tack älskade mamma). Sedan bjöds jag på fika och åt princessbakelse på stan. Sedan kom min granne med en blomma och hjälpte mig fixa håret inför kvällen. Sedan fick jag blomsterbud från min kära man, åh vad tomt det vart att inte haft honom hemma idag. Men det var en jätte fin bukett (tack min älskade). På kvällen blev jag och Dennis hämtade för att åka ner på stan och äta med alla glada mammor från förskolan. Jag fick både blommor, doftljus och godis och massvis med varma kramar, god mat, dessert mm. Dennis skötte sig exemplariskt måste jag säga. Skönsång och ordentliga Hurra rop bjöds det på.

Gillar

Kommentarer

Mamma
,
Ja ni ser ut att ha haft en trevlig kväll,med god mat och trevligt umgänge. Vi hörs i morgon , längtar så efter er puss o kram /mamma.
Annika,
Åh grattis Yasmin i efterskott. Hoppas dagen blev bra. Kram
www.lyckligmamman.blogg.se
Carro,
Du ser ut att ha haft en riktigt fin dag :) Här är det också en fin dag på gång, solen skiner och det är riktigt skönt i luften... men jag håller mig inne en dag till innan jag premiärar med barnvagnen ;) Sköt om dig! Kram kram
www.carrosfmf.blogspot.se
Amanda,
Fina bilder och grattis i efterskott :D
aamandasphotos.blogg.se
anna
,
Ett stort Grattis i efterskott. kramar
Sara,
Vad roligt, grattis! :) Jättefina blommor också! Svar: Jaa, idag har jag haft skola, efter det var jag till affären och nu har jag en ordentlig fredag med chips och film. Härligt! :) Kram!
sarabacksbacka.blogg.se
Johanna Falk,
Titta gärna in på min blogg, kanske ge mig några tips och så !
nattstad.se/jaaanna