Hårstrå i maten på VH kök och bar USHHHH

Idag tog jag med Dennis till Haninge för att äta lunch på Mc-Donalds och sedan handla lite på BR. Han skulle ha en pysselbok med alfabetet, vilket han fick. Jag kravlade runt på golvet därinne då mitt bloftryck var i botten. Så det blev att åka hem, vid busshållplatsen sitter folk på bänkar medans jag sitter på marken med huvudet mellan knäna i väntan på bussen för att inte svimma. inte en människa plockar ner sina kassar eller reser på arslet . nej man väljer att titta åt ett annat håll. Trots att Dennis buffar på mig mamma mår du dåligt får jag sitta i ditt knä på marken. Så här var det aldrig när jag väntade Dennis då var faktist folk alltid hyggliga och reste sig. Bara en gång på bussen hände samma att ingen ville resa sig när man var höggravid. Visst har en kvinna denna gång sagt åt mig att gå före i kön då jag vart likblek... Men idag syndes det tydligt hur folk tittar åt ett annat håll. När bussen väl kom och damen plocka ner sina matkassar från bänken kunde jag inte hålla tyst längre. Ser man någon som inte ens kan stå på benen..... varför ger man då inte sin plats. När vi kom hem fick vi besök och jag mådde faktist lite bättre. Vi bjöd på glass maränger och chokladsås, + wienerböd och chokladbollar och lite mysigt fredags fika.

Sedan lekte Dennis och Aaron med tågbanan och lite annat skoj. Dessa grabbar har så kul tillsammans.
På kvällen tog Dennis och jag en tur till VH Kök och Bar där beställde jag in en pasta Maffioso och Dennis åt chicken nuggets med pommes. Jag fick en icke trevlig överaskning i maten ett svart kort hårstrå. När han fråga om maten var god svarade jag ja det var gott men mindre trevligt med ett svart hårstrå i maten. Får nog säga att som stammis på stället borde han åtminstone givit mig rabatt på maten bjudit på efterätt eller något som kompenserar. Det rimmar illa i mina öron att ta fullt pris. Han sa inte ens ursäkta. Hallå denna man som servera ska ju ha huvudet på skaft. jaja alla restauranger är olika. Så hade aldrig min kille som är kock gjort mot en gäst, urdåligt.

Gillar

Kommentarer

Geddfish,
Oh, attans vad äckligt! Och folk är rätt dumma, många gånger. Det är lika på buss och tåg, där behöver kassarna en extra sittplats. Kram!
gerd-geddfish.blogspot.com
Åsa,
Usch huvva jag kräks... Avskyr! Folk har mist all empati tydligen, nu gäller djungelns lag. Fruktansvärt. Kram
naltabblovers.blogspot.se
anna
,
Nä fy vad äckligt, han skulle ha bjudit er på en god dessert. Tråkigt att du mår så dåligt. Har också lågt blodtryck och det går ju tyvärr inte att göra så mycket åt. Det är oförskämt att människor inte bryr sig om varandra och hjälps åt, usch. Ta hand om dig. Kram
fashion,
? Blondina ?,
Ja mat behövs i magen hehe, men ser ni inte hade sån jäkla tur med käket med hårstrå i maten och allt så fruktansvärt dålig stil wtf liksom. Jag hade gjort som du sa: sagt att de får fan bjuda på efterätten eller nå istället. Ha de bra snäckan. Kraaam <3 Tänker på er! Vad gör du ikväll?? Btw, jag ska få gå tillbaka till fames.se till veckan, de gör en blogg till mig :) Så den här försvinner då men jag hör av mig närmare veckan vilken blogg det blir,alltså vad jag lär heta där mm, jag länkar den till dig, lovar :D
blogg.improveme.se/blondina/
Susan,
Jag förstår att du blev ursur! Vart har människors omtanke tagit vägen?? Jag tycker att det är självklart att ta hand om dem som inte mår toppen. Den siste jag hjälpte var en stupfull man som varit ute med sin hund och inte hittade nyckelhålet...men sen ringde jag faktiskt polisen som väl kände till honom och skulle titta till honom. Du skulle absolut fått kompensation för håret i maten. Dåligt! Önskar er en skön helg och hoppas du får må bra!
blomtoken.blogg.se