Hjälpa till pall - Bästa barnpallen i köket

( I betalt annons samarbete med hjalpatillpall.se )

Här hemma har vi alltid inkluderat barnen i att vara med i köket sedan dom kunde sitta upp själva. Barnen älskar att vara med när det ska bakas här hemma... och barns intresse tror jag växer sig större om dom redan som små får vara delaktiga i köket.

Som förälder känner jag igen mig i att man är rädd att små barn ska bränna sig ,eller att dom ska trilla medans dom hjälper till (för oftast får ju barnen stå på en vanlig stol för att nå upp... Känner ni igen er? En vanlig stol är varken säker för ditt barn och olyckor i köket händer väldigt lätt.

Jag önskar så att jag haft en Hjälpa till pall till mina barn när dom var små för dom kan användas redan från 18månader vilket jag anser är en perfekt ålder att börja introducera dom små till att få vara delaktiga.. Denna pall är helt enkelt perfekt för dom små "som kan allt själva"..

Med hjälp av detta pedagogiska hjälpmedel kan du väcka barnets matlagningsintresse . Med denna pall står ditt barn stadigt tillskillnad från en halkig köksstol. Låt ditt barn vara med få testa att skära gurka eller röra i smeten.

Gör ditt barn delaktigt på ett säkert sätt.

Denna kökspall har en karm runt sig vilket gör att barnet kan röra sig fritt och säkert...Hjälpa till pall - Engagera ditt barn i vardagliga sysslor

Grundiden för en hjälpa till pall baserar på montessoripedagogiken - där man vill att barnet ska kunna vara med och få testa sig fram dom har även en maxvikt på 50kg..

Jag tycker även dessa pallar smälter fint in i hemmets inredning ( då dom är klassiska och snygga helt enkelt bjuder dom på en tidlös design och är lätta att anpassa till det skandinaviska köket. ).


För dom allra minsta tycker jag att denna katt eller kanin pall med griffeltavla är helt perfekt att ha i köket och även söt.

se på bilden nedan hur enkelt barnet kan nå upp , och delta men ändå vara trygg och säker i köket.Vill du också beställa en hjälpa till pall eller vill du veta mer besök hemsidan för att läsa mer .


Gillar

Kommentarer

Lillan Kind ,

Det verkar vara en praktisk och bra pall!😊 Jag var väldigt ofta med i köket och lagade mat och bakade när jag var liten, och det hade jag mycket glädje av när jag flyttade hemifrån😊

varapavag.se
Yasminegill
Yasminegill,

Jaaa det förstår jag. Dom kunskaperna tar man ju med sig samt glädjen

nouw.com/yasminegill
Emschen ,

Den skulle man ju haft när barnen var små. De har alltid fått vara med oss i köket när de velat.

emschen.se
Yasminegill
Yasminegill,

Ja den är så smidig ❤

nouw.com/yasminegill
Ingajohansson
Ingajohansson,
Mycket blir bara bättre
nouw.com/ingajohansson
Yasminegill
Yasminegill,

Så sant det 👍

nouw.com/yasminegill
Maria,

sett den pallen på flera ställen. Men hur lätt tycker du att det är för ett litet barn att ta sig upp på den? Här knuffar gossarna varsin stol fram till spisen när de skall hjälpa till

mariasliv.net
Yasminegill
Yasminegill,

Jätte lätt att klättra upp och krypa in i. På hemsidan visar dom video på det. Och den känns väldigt säker.

nouw.com/yasminegill

Supersmart pall till barnen. Den gillar jag

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Yasminegill
Yasminegill,

Jaaa så bra 👍

nouw.com/yasminegill
Marie,

jag kan förstå att den kommer från montessoripedagogiken och att det ska tänka så att barnen ska kunna vara med och vara delaktiga och kunna göra mycket själv. Perfekt stol en sådan hade jag också önskat jag haft då bellis var liten, man nojade ju alltid att de skulle tippa av stolen.

sweetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,
Elina,

Vilken smart pall! Vi kör på trappstolen här hemma och det funkar utmärkt också 😊 klart att barnen ska få vara med och greja i köket 😊

detkaosvikallarvardag.com
Yasminegill
Yasminegill,

Det ska dom absolut få vara👍

nouw.com/yasminegill
Kamilla,

Verkligen smarta pallar tycker jag. För visst vill och ska barnen få vara med och fixa i köket.

kamillaskamera.com/
Yasminegill
Yasminegill,
Michelle
,

Va bra att de får vara med i köket o håller med om att barnen inte ska sitta på bänken för det kan hända vad som helst när som helst.

Yasminegill
Yasminegill,

Så sant. Säkerheten i köket ska vara bra

nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,

Riktigt smart pall. Min yngsta ville alltid vara med och fixa i köket och det kändes ostabilt att stå på en vanlig pall eller liknanade. Matstolen fungerade, men denna känns mer stabil.

nouw.com/minasvarld
Yasminegill
Yasminegill,

Jaaa verkligen

nouw.com/yasminegill