Inskrivning

Idag var jag och mannen på inskrivning hos barnmorskan, det togs blodprover och alla värden var bra och jag hade inga sjukdomar. Urinprovet var också bra, och blodtrycket oki men lite lågt.
Är idag i v10+4 idag. och i v18 får vi göra ultraljud på Huddinge. Beräknad födsel är den 2december.
Här kommen en bild på magen i v10 längtar tills den är riktigt stor.

Gillar

Kommentarer

åh visste inte att du var gravid, vad spännande!
dock bör man egentligen inte berätta för alla om det förrän man tagit sig igenom de första tre månaderna. jag har hört att missfallsrisken är 30 %, läskigt men sant.
men skönt att alla värden var bra =)
fashionstars.blogg.se/
emma härnqvist/perfektion,
ja, och att barnet är friskt. men de är tidigt än, modigt att gå ut med de redan! kram
perfektion.blogg.se/
jaha men då är det inte så farligt. jag har alltid hört att det är 1/3, och ja 12 veckor är ju tre månader så det var det jag mena =)
fashionstars.blogg.se/
emma härnqvist/perfektion,
ja.. tänkte mest på att de är jobbigt om något skulle hända, att så många vet om de redan eller så. men å andra sidan är de nog bra att vara öppen, så att folk vet att man sörjer.. men bort med de. nu tänker iv på allt de roliga.. så du ska bli mamam? hihi
perfektion.blogg.se/
Julia,
uuh fy fan va jobbigt att va så känslig nu vid lukter osv, hoppas den perioden går över snart!
juliakrischel.blogg.se/
Angelica,
Nexa,
ler Ursäkta, VILKEN mage menar du? Den ser verkligen inte gravid ut, det kommer nog ta ett tag till innan man kan ana något ;o) Själv har jag en femåring som jag inte ens insåg att jag skulle få innan jag var i vecka 26, eller ok, vecka 25 insåg jag att jag var gravid, vecka 26 var jag och kollade hur långt gången jag var. De trodde jag skojade när jag sa att jag inte märkt något, men jag hade mens tio dagar innan sonen kom och gick upp totalt sex kilo, så det var ingen "stor affär".. Han var dock helt normal, 52 cm lång 3700 g, så förmodligen låg han som ett "bälte" eller mot ryggraden.
Kul i allafall att det är något du ser fram emot, mindre skoj att må så illa som man ofta gör i början. Plus att man kan bli alldeles galen efter vissa saker, apelsiner/mandariner och strips fick jag, haha.
Hoppas allt går bra.
/Nexa
nexas.blogg.se/
ssamantha,
Vad mysigt att vara blivande mamma :D är det stor skillnad redan nu ? =)
samanthalouise.blogg.se/
Anna,
Vilken söt lite kula!! Kramis!
annacondas.blogg.se/
Malin,
åh, grattis ju :*
och åh, gravidmagar är så fina ju.
hallonte.blogg.se/