Jag bara älskar Interlaced Influencers

Sponsrat inlägg i samarbete med Interlaced Influencers

Som ni vet har ju jag ju drivit bloggen min i över 10år och jag både jobbar och tjänar pengar på min blogg. I början var det mest ett intresse att skriva som övergick i några samarbeten, nu har jag fått upp ett mycket större kontakt nät med företag och jobbar nästan dagligen med bloggen.

Nu för tiden styr ju bloggare media världen och jag är anställd bloggare på 2 ställen + att jag gör en del jobb även på andra sidor.

Jag är dock ganska ny på Interlaced influencers men här har jag fått jobb dagligen och är toppen nöjd. Här kan jag som bloggare möta intressanta företag och göra upp om samarbeten och det fungerar jätte bra. Vissa dagar har jag ett jobb och andra dagar fyra.

Jag tycker det är lätt att hitta samarbeten och företag är oftast väldigt tacksamma och trevliga mot oss bloggare. Vi hjälper ju dom att nå ut till rätt personer.

och samarbetar rätt bloggare med rätt företag är det ju en vinst för båda.

Men det är heller ingen lek att vara influencer det krävs hårt arbete och engagemang för att utvecklas. Men här kan bloggare möta företag som just vill samarbeta.

Här kan du även skriva den summa du önskar med bara ett par klick och företagen svarar oftast inom ett dygn om dom accepterar dig som bloggare eller inte.

Jag älskar verkligen Interlaced influencers nya marknadsplats.


Jag tror även dom bloggare som arbetat upp en skara läsare skulle passa här...

Här skattas alla jobben man gör och betalas ut som lön. vilket jag tycker är toppen. Då slipper man fakturera eller krångla. allt sköts och jag behöver inte tänka på den biten.

Dom jobb som finns här har vart en fördel då dom även passat min läsarskara väldigt bra.

Jag är verkligen jätte nöjd hos Interlaced Influencers

Gillar

Kommentarer

C
,
Vad coolt det låter! Jag har för mig att du var sjukskriven eller mammaledig? Är du inte det längre?
Yasminegill
Yasminegill,
Jobbar hemifrån med bloggen.
nouw.com/yasminegill
C
,
Nice! Vilka sajter är bäst att regga sig på tror du? Tänkte det funkar bra som en liten bisyssla för mig!