Jämför krediter till jul

( Samarbete med lånapengar.com )

Vid jul är det många som tar lån , många tar dessutom ogenomtänkta lån vilket inte är bra. Många ser julen som en tid då vi ger av oss själva, och som alla vet så brukar julen vara en dyr högtid allafall hemma i min familj. Det ska inhandlas julklappar till hela tjocka släkten - men vem ska betala för allt och hur ska det finansieras? . För många människor är julen en svår tid och med julklappar och ledighet så kommer också en hel del kostnader.

För många är en kontokredit lösningen, ja det kan vara en tillfällig lösning för att få extra pengar till jul och som vi vet kan anledningarna vara flera till att man behöver ta en kontokredit. Våra liv ser helt enkelt olika ut.

Men vad är en kontokredit?

-En kontokredit kan liknas med ett kontokort ja dom fungerar likadant. -

-Du som låntagare betalar enbart ränta på dom pengar du lånar.

-Du kan bli godkänd på en kredit på 6000 kr , men om du enbart lånar 4000 kr så betalar du enbart ränta på det. Du använder alltså inte mer än du behöver.

-Pengarna finns på ett konto (som en vilande kredit). du kan använda dom om det du inte har räcker till julmat och annat under julhandeln.

Jämför krediter till jul hos lånapengar.com

När man tar en kontokredit bör man kunna betala tebax inom loppet av ett par månader (men löptiden kan även vara längre). Så har man tagit ett lån är det bra att veta att man har råd att exempelvis lägga av pengar från kommande löner för att betala tebax utan att det påverkar ens ekonomi negativt.

Ett lån måste inte vara negativt bara för att det handlar om att man behöver låna pengar.

Men för många kan det lösa en situation som är jobbig för stunden.

Att jämföra lån och räntor på kontokrediter är viktigt för att försäkra sig om att man får en bra och låg ränta. Hos lånapengar.com kan du jämföra över 30 olika kreditgivare Att ansöka om ett lån är enkelt , du besöker kreditgivarens hemsida och där fyller du i hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstid du önskar.

Du signerar enkelt ansökan med BankID och besked får man oftast inom ett par timmar från långivaren.

Har du vart i livet någongång när du behövt ett lån? Eller kanske har du redan en vilande kontokredit beviljad?

Besök lånapengar.com om du vill veta mer om jämföra lån och räntor på kontokrediter.
Gillar

Kommentarer

jossan,
Ibland kan lån behövas men tar inte lån för att shoppa. Då får man va utan de sakerna tills man kan betala de själv 😊
joossanns.se
Yasminegill
Yasminegill,
Det håller jag med om.
nouw.com/yasminegill
asemartensson
asemartensson,
Ett bra samarbete:)
nouw.com/asemartensson