Julafton på Ringvägen

Imorse eller egentligen redan igår började förberedelserna & julstöket i köket. Det blev en mycket mysig jul med familjen och dom närmaste. God julmat, en tomte med spruckna byxor men han bjöd ju på sig själv (berodde nog på all julgröt) och det bästa av allt en super lycklig Dennis. Han öppnade julklappar i 2 timmar och han var så nöjd och lycklig han fick allt från skidor till nya skridskor och hockeyspel, lego , en snowracer, pengar, kläder , leksaker, spel, massor av Disney filmer mm. Ja det var en lycklig kille denna julafton. Tror vi fått med hela önskelistan och lite till. Hoppas alla mina vänner & läsare haft en lika fin jul som oss. Jag är så nöjd och lycklig och hoppfull inför 2015 och önskar er alla ett gott nytt slut och ett fint 2015.

Gillar

Kommentarer

ullie,
nI SER UT ATT HA HAFT EN MYSIG DAG. MAN HAR LÄNGTAT OCH NU ÄR DEN ÖVER LIKSOM HELST SLUT O ÄNDÅ SITTER MAN HÄR. SÅ FIN DU ÄR HJÄRTAT O DE DINA ME SÅ FINA STOR KRAM
weberskold.blogg.se
ullie,
vad har han gjort vid ögat? min lilla syster son fick åka in igen o bli inlagd idag han har för mycket gulsot de solar o kollar så inget mera är "fel " det kans ju bli földsjukdomar.
weberskold.blogg.se
Åsa,
Jag hoppas allt är bra med Dig å att Ni har en skön jul, kram
naltabblovers.blogspot.se
JUNITJEJ,
Vilken mysig jul!
www.junitjejen.se
Comsi comsa,
Mysiga bilder med er alla :-) God fortsättning och kram ♥
egopyret.blogspot.se/
Susan,
Vilken härlig afton med en så glad Dennis! Kraaam
blomtoken.blogg.se
anna
,
Vilken glad liten kille :) God fortsättning, kram