Kosttillskott från svenskhälsokost.se + Tävling

( I betalt samarbete med svenskhälsokost.se, produkter lånade till fotografering )


Ibland undrar man om man får i sig tillräkligt med vitaminer? och visst finns det en djungel av olika hälsokost produkter. Jag använder en del produkter från svenskhälsokost.se

Jag har under en tid boostat kroppen med

MULTIVITAMIN KVINNA - från healthwell

Den är anpassad för kvinnor, och ger ett komplett behov av multivitamin och mineraltillskott. Kapslarna är högdoserade av utvalda vitaminer mineraler, frukt och växtextrakt. Multivitamintillskottet är rikt på järn samt c-vitamin . Då jag vill ha ett fungerande immunsystem känns det som dessa kapslar är extra bra. Många kvinnor som har järnbrist (vilket jag själv haft många gånger ) får med dessa hjälp att bibehålla en normaliserad järnnivå.

FOLSYRA - från healthwell

Planerar du att bli gravid? då är folsyra ett optimalt kosttillskott för dig. När jag väntade både mina barn åt jag dessa och mina värden var alltid väldigt bra . Folsyra bidrar till normal en normal celldelning och spelar en viktig roll vid fosterutveckling. Bidrar även till bildandet av röda blodkroppar och minskar trötthet.

OMEGA 3 FISKOLJA - från healtwell

Healthwell omega-3 fiskolja utvinns från fisk hämtad i kalla vatten vilket innebär att oljan har en hög kvalite. Omega-3 innehåller dom livsviktiga fettsyrorna EPA och DHA - som bidrar till hjärtats och hjärnans funktion samt minskar risken för blodproppar. DHA bidrar också till en normal synförmåga.

SUPER BLÅBÄR EXTRAKT - från healthwell

En lättsvald kapsel som jag tar en om dagen (ett kosttillskott bra för syn och slemhinnor ). Blåbär är ju ett superbär - en dos motsvarar 23g blåbär och innehåller mkt betakaroten.

Alla dessa kosttillskott finns hos svenskhälsokost - ett företag där hjärtat slår lite extra för en hälsosam livsstil. Naturlig skönhet kommer inifrån så boosta din kropp med bra produkter.

I samarbete med svenskhälsokost har jag nu en tävling på min instagram där du kan vinna produkterna nedanför. TÄVLINGEN HITTAR NI HÄR

I vinsten ingår allt på bilden ovan och utöver kosttillskott från healthwell så finns den underbara


PURE ARGANOLJA EKO

- som återfuktar hud och hår , ger fin yster och motverkar fina linjer. den är helt underbar och personligen använder jag den gärna under ögonen. Den är tunn och tränger lätt in i huden.

PURE LAVENDELOLJA EKO

- En eterisk olja perfekt att göra egen tvål av , eller att blanda i krämer eller massageolja.

Tar du några kosttillskott?

Jag tror som sagt på att skönhet kommer inifrån - jag tror det är bra att boosta kroppen med vitaminer. Svenskhälsokost.se har många bra produkter inom kosttillskott och skönhetsprodukter samt många som är ekologiska och allergivänliga så gör som mig och hitta dina favoriter här.


Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Vitaminer är ju så viktiga att ta, tyvärr slarvar man mycket med
nouw.com/photoemmz
Yasminegill
Yasminegill,
Jaaa, jag kände av brist och gick till doktorn mitt folat var dåligt
nouw.com/yasminegill
Lexochlogan
Lexochlogan,
Jag är dålig på
att själv ta vitaminer men skall absolut börja. Däremot får barnen dagligen, de äter monkids och älskar dem. Skall jag börja får det vara några få, bättre något än i fa tänker jag.
nouw.com/lexochlogan
Yasminegill
Yasminegill,
Ja precis ta multivitamin kvinna den ger ju allt. Tävla gärna på min insta
nouw.com/yasminegill
Ullie,
nä ja får inte i mej allt tror ja inte men b vitamin o folsyra o magnesium som exra tar ja .
weberskold..se
Yasminegill
Yasminegill,
Jag tar extra folat det var i underkant sist. Så nu har jag kört igång
nouw.com/yasminegill
Natascha ,
Jag är jättedålig på att ta vitaminer men min man brukar vara snabb med att ta "mitt val som kvinna" 🙈
natascha.bloggplatsen.se
Yasminegill
Yasminegill,
Hehe vilken tjuvis 🙈
nouw.com/yasminegill
Jessica
,
Jag brukar köpa lite vitaminer i brus på Ica ofta denna a, b, c, d vitamin. ☺️❤️
Yasminegill
Yasminegill,
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Jag äter inte vitaminer alls ❤️
nouw.com/amandamalmflod
Yasminegill
Yasminegill,
Hannas krypin,
Vilket bra samarbete. Jag tror ju på att det är viktigt tillföra vitaminer och mineraler. Maten innehåller inte alls lika mycket näring nu som den gjorde förr.
hannafialotta.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
sant jag försöker alltid laga mat från grunden och alltid med sallad till men jag tror kosttillskott och vitaminer är bra särskilt under vinterhalvåret.
nouw.com/yasminegill
Marie,
Absolut ska man jobba sig inifrån och ut, det är jåätteviktigt
sweetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,
låter helt rätt enligt mig
nouw.com/yasminegill
Madelena
Madelena,
Jag äter alltid extra vitaminer, och extra D under vinterhalvåret. Har märkt stor skillnad sen jag började med D vitamin, B12 och folsyra är ju något många av oss har brist på, och det liteotrevliga i det är att man kan bli riktigt sjuk med den bristen. Finns en anledning att det är bland det första dom testar vid demens, och om man kommer upp och är deppad mm.
nouw.com/madelena
Yasminegill
Yasminegill,
sant därför jag nu äter extra folat också, mådde skit och var helt orkeslös ... tävla gärna på min instagram
nouw.com/yasminegill
Magasinette
Magasinette,
Jag är med och tävlar 😊 Min mens sluta tidigt och lider av vallningar så fryser aldrig sen är min kropp sliten och trött jämt så sover midda varje dag för jag lever även med stress så mediciner stjäl vitaminer har jag läst och min fibromyalgi i kombination gör nog tröttheten värre .. känner mig åldrad och tuff skuldsanering på det som blir klar våren 2023 .. Långt dit .. Kram
nouw.com/magasinette