Lavendla Arkivet - Planera din begravning

( Samarbete med Lavendla.se )

Har du någongång funderat över vilken låt du vill ska spelas på din begravning den dagen du går bort? Eller tänker du låta dina närmaste bestämma allt? kanske är det så att dom önskar att dom visste hur du velat ha din begravning, ja dina egna önskemål helt enkelt.

Det låter kanske tråkigt att man ska behöva tänka på sådant - men jag tror faktist att man underlättar lite för sina nära om man gör det.

Jag skulle vilja att låten " utan dina andetag " i framtiden spelas på min begravning. Även om jag hoppas det dröjer länge tills dess så vill jag samtidigt haft med lite egen vilja. Den låten har för mig vart en favorit, har hört den på flera begravningar - och tycker den är lika vacker varje gång.

Har ni hört talas om Lavendla Arkivet - Här kan du kostnadsfritt logga in med bank id och skriva dina önskemål om begravning och begravningsmusik och kanske även var man vill att ens gravsättning ska ske.

Givetvis kan man även skriva var man lagt viktiga dokument eller lösenord till bankfack m,m eller något annat man önskar att ens närstående ska veta om. Den dagen man dör skickas ett meddelande till dom man angivit som kontaktpersoner och dom får då reda på vad man skrivit i arkivet.

Jag tycker det är väldigt bra jag vill att mina närstående i framtiden ska veta hur jag vill ha det.

Och man ska även veta att det är inte helt ovanligt med att närstående tror sig veta vad en person vill ha - och att det tyvärr uppstår bråk kring en begravning. För att undvika tråkigheter var istället med och bestäm hur din begravning ska bli - det är inte krångligt alls. Det är faktist väldigt lätt att logga in med bank id och skriva ner allt man vill och önskar.

Den som mist en närstående har en tillräckligt jobbig sorg process - så underlätta med att använda dig av Lanvendla Arkivet.

Jag kan varmt rekommendera Lavendla Begravningsbyrå i Stockholm


Gillar

Kommentarer

Bella,
Roligt att du har så många samarbeten <3
belliz.se
Yasminegill
Yasminegill,
Ja det är fullt , men jag väljer att tacka nej till något varje dag. Man kan inte hinna allt och jag vill kunna göra bra inlägg om det jag skriver om.
nouw.com/yasminegill
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Aldrig hört talas om detta var något nyttt för mig så tack för tipset !!!!
nouw.com/jagochminahjärtan
Yasminegill
Yasminegill,
kul , jag tycker det är en bra tjänst som underlättar för många.
nouw.com/yasminegill
Sverige_influencer
Sverige_influencer,
Alltså detta var något nytt något man kanske ska kolla in 😊 tack för tipset !!!
nouw.com/sverige_influencer
Yasminegill
Yasminegill,
Ja gör det, jag ska faktist skriva jag med
nouw.com/yasminegill
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men shit, jag har inte tänkt så långt och vill inte tänka på det just nu... ångest deluxe
nouw.com/emmeliesehlin
Yasminegill
Yasminegill,
Förstår inte varför döden ger ånger, vi ska ju inte dö på länge. Men bra att underlätta för sina nära den dagen det händer. Ingen vet ju när man går bort.
nouw.com/yasminegill
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag mår Inte bra av att tänka på detta men bra inlägg så andra får reda på 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Yasminegill
Yasminegill,
Oki känns ju skönt när det är gjort. Då behöver ingen undra i framtiden
nouw.com/yasminegill