Minnesstund Club Garage

Idag körde vi minnesstund på club garage. Den medlemsclub min man byggde upp för alla vänner och medlemmar. Lokalen fylldes till max idag och det blev en jätte trevlig fika stund med musik och bilder på storbildsskärm, mina ögon var inte torra efter videon visats . Tack Sandra, Jonas N, Ullie och Jonas på allt arbete ni lagt ner. Sandra gjorde detta fina minnesbildspel som spelades upp.

Här hemma är det väldigt fullt upp , fixar och donar ända till klockan 2 på nätterna. Det är så mkt att fixa och göra (denna kväll ska jag försöka ta det lugnt). Igår gjorde vi ett besök på förskolan Dennis fick leka med sina kompisar och jag fick träffa alla goa mammor kanske var det sista gången på ett bra tag.

Gillar

Kommentarer

Susan,
Åhhh vilken fin film <3 Kraaaam
blomtoken.blogg.se
Kusin,
Så fin bloggen är! Är det mycket packning nu? Vet exakt hur det är, vi har ju precis flyttat in så känna som vi badar i kartonger och silkespapper. Filmen var jätte fin och vad roligt att läsa om den fina minnes kvällen. kram
blogg.alltforforaldrar.se/citymom/
Maarit
,
Vilken fin minnesfilm dom gjort , sitter här med tårar i ögonen puss o kram .
Petra Nymans Dagbok,
Vilken fin o rörande minnesfilm! <3 Tårar här! Så fina! Kram o lycka till med allting! /Petra
petranyman.blogspot.com
Jessica,
Åh vad fint klipp!
www.saywhatyouwant.blogg.se
Sessan1,
Hejsan! Det är så där med mig, har fått en jobbig migrän attack. Hur är det med dig? Usch vad tråkigt att höra att du har det jobbigt mest på kvällstid, men kan förstå det. Då sover ju Dennis och du är helt ensam vaken då? Jag läste faktiskt artikeln som var i tidningen, blev väldigt ledsen när jag läste den. Skickar många varma styrke kramar till er.
sessan1.blogg.se
ullie,
Vart skd du flytta vännen ?
weberskold.blogg.se
Jonas Schützer
,
Tack, jag tror Micke hade gjort det samma för oss :-)
ume71,
En jätte fin minnes film Ha en fin helg och vila lite mellan varven Tänker på er
aiklchf.blogspot.com
? ? Melissas Prinsar ? ?,
så vackert! du behöver inte svara om du inte vill men hur tar din son de här att pappa gått bort?
www.melissasprinsar.se/