Musfällor från skadedjursbekämpning.nu

( I samarbete med skadedjursbekämpning.nu )

Har du någon gång haft oturen att råka ut för skadedjur?

Vare sig om du bor i hus eller om du råkat ut för dom på ditt landställe så vet du med säkerhet att skadedjur vill du inte ha inne i ditt hem.

Skadedjur - vilka är dom

Dom som kan göra mest skada är råttor, möss , sorkar , flugor ( ja vi kan enas om att dessa djur sällan är önskvärda inomhus).

Med hjälp av skadedjursbekämpning.nu så finner man allt man behöver på deras hemsida för att skrämma bort skadedjur.

När jag var liten så fick vi ibland in en och annan liten mus i vår sommar stuga , minns att jag dock tyckte dom var rätt söta och kallade den för husmusen - men mina föräldrar var inte lika glada när den kom på besök.

Möss och musfällor

När vi fått in möss i vårt hus / landställe / sommarhus eller i husvagnen är det dags att agera. Om dom redan flyttat in kan det vara svårt att bli av med mössen genom bara ultraljud, detta för att inget ultraljud penetrerar väggar och elektromagnetiska vågor är endast effektiva runt elledningar. Därför rekommenderas man att kombinera med fällor.

Har man bara några möss eller råttor så fungerar dom flesta fällor. Tror du däremot att ni har många råttor eller möss är det bättre med en fälla som fångar fler än en individ innan man behöver tömma. När man blivit av med beståndet kan man använda ultraljud för att förhindra att nya möss och råttor kommer in.

musfällor på skadedjursbekämpning.nu

finns i många olika varianter titta in för att se vad som passar hos dig

Denna musfälla ( easyset 2 st )

är en stark musfälla som är enkel att ladda och enkel att tömma , sätt bete i fällan och för tillbaka bygeln för att aktivera låsregeln.

Perfekt att starta med om man bara har någon enstaka mus som besvärar.


Sen finns denna variant Musfälla Automatik

Denna musfälla fångar upp till 15 möss utan att den behöver tömmas eller laddas om. Perfekt för dig som fått in många möss i ditt hus.

Den har glas fönster på toppen så att du enkelt ser hur många som fångats , och den har 2 ingångar.

elproblem eller i värstafall brand

Har du fått in möss är det stor risk att dom gnager sönder allt - det kan orsaka el problem och i värsta fall en brand. Särskilt nu på vinterhalvåret älskar möss att flytta in i sommarstugor och hus i jakt på föda . Möss kan ta sig in genom hål lika stora som en penna och en råtta kan ta sig igenom ett hål stort som en femkrona. Att göra sitt hus eller sommarhus tätt är ett tips för att slippa skadedjur. Att göra sitt hus helt tätt kan vara svårt men laga källarfönster och sprickor i grunden för att slippa besök av dessa envisa djur.

Ta en titt på skadedjursbekämpning.nu om du behöver hjälp med att få bort skadedjuren här hittar du ett stort utbud av musfällor och andra produkter för att bli av med dom icke välkomna gästerna.

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Vi fick in möss på jobbet. Kröp i väggarna och det var så läskigt då man sov jour. Jag inbillade mig en massa konstiga saker. Nu bor vi i lägenhet, och har inte riktigt de problemen

nouw.com/madelena
Elina,

Vi har aldrig haft problem med möss, när vi hyrde hus på en bondgård så varnade dem oss för mössen men dem tog katterna hand om!

detkaosvikallarvardag.com
Yasminegill
Yasminegill,

Jaa katt är bra att ha, men ibland släpar dom ju in möss

nouw.com/yasminegill
Fnulan,

Usch i somras hade vi en råtta som sprang runt här i trädgården. Alla grannar var hysteriska och alla satte fällor överallt!

www.fnulan.se
Yasminegill
Yasminegill,

Uff då det är mindre trevligt

nouw.com/yasminegill
StarOfUsA
StarOfUsA,
Har haft möss i källaren men när vi satte ut fällor försvann de 🙈
nouw.com/starofusa
Yasminegill
Yasminegill,

Ja mus fällor brukar vara effektiva

nouw.com/yasminegill
MotherandWife
MotherandWife,

Jag gillar inte att skada dom eller så. Usch nä. Så skulle välja en "No kill" fälla

nouw.com/motherandwife
Yasminegill
Yasminegill,
fibrolivet
fibrolivet,

SUCK!!! möss är ett ständigt problem här på landet....och de hittar in hur man än gör, så här är fällor alltid laddade både inne i huset och ute i ladan - borta från katterna dock. härförleden hann dock katten först och vi hittade honom under bordet lekande med en mus... den stackars musen var ganska slö då så det var bäst att rädda den och släppa ut den....men vet inte om det var den som tackade oss genom att ta sig in och käka upp våra tacochips.

nouw.com/fibrolivet
Yasminegill
Yasminegill,

Jag hör ofta om dom som bor på landet som får besök ofta , väldigt envisa är dom . 💗

nouw.com/yasminegill
Marie
,

Vi hade möss på ett ställe jag jobbade förut och det såg så läskigt ut då en låg i fällan, så kan man hitta lindrigare och bättre variant på råttfälla så är det hy bara bra

Yasminegill
Yasminegill,

Finns olika varianter av fällor

nouw.com/yasminegill
Silverblomma
Silverblomma,

Vi hade jättemånga möss inne förra året, så det blev många som fastnade i dessa fällor då, nu i år har vi dock inte behövt använda fällorna alls..skönt

nouw.com/silverblomma
Yasminegill
Yasminegill,

Vad skönt 💗

nouw.com/yasminegill
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men Fy inte alls roligt att skada dom små djuren <3 har inte mös då jag bor i lägenhet D:

nouw.com/amandamalmflod
Yasminegill
Yasminegill,

Nej fast dom som får in dom i sina hus vill nog bli av med dom

nouw.com/yasminegill
Michelle ,

Jo det har jag nog . På mitt praktikställe fanns det ohyra en gång jag ville säga nått men vågade inte de bad mig bara att ta bort det . Ja låt praktikanten göra skit jobbet 😂

michellefrandell.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,

Men fy vad dåligt , alltid vikarierna som får göra skit jobbet

nouw.com/yasminegill