Myrans.com - Bullar, bakverk, smörgåstårtor + catering

Nu ska jag tipsa er i Stockholm om Myrans.com

Ett Bageri i Länna med dom bästa smörgåstårtor du kan tänka dig. Jag är fullständigt ärlig när jag säger att detta var den godaste smörgåstårta jag ätit i hela mitt liv.

Så ska du beställa smörgåstårta så kan jag varmt rekommendera myrans.com, ett stort + är att dom har catering så du slipper åka och hämta utan kan enkelt beställa hem till dörren.

Servicen du får är dessutom fantastisk bra , och alla som fick smaka på denna smörgåstårta igår sa att den var helt fantastisk.

Men du kan beställa mer än bara smörgåstårta.

Här finns allt från bröllopstårtor, figurtårtor till barnens kalas (ja här görs också tårtor med barnens favorit babblarna) . Semlor, prinsess tårta , bullar mm. Och är det något du undrar över så kan du alltid ringa / skriva till Myrans.

Du hittar dom på Facebook här

Instagram myransbageri

Så ska ni ha ett kalas, dop, fest , födelsedag kalas, tveka inte att kontakta myran

Här ser ni bilder på den fantastiskt goda smörgåstårta vi åt igår.Men jag kan ju visa er bilder på lite annat gotti gott också som myrans bageri & catering har gjort.Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Så gott!
nouw.com/melan
Yasminegill
Yasminegill,
ja det var verkligen super gott
nouw.com/yasminegill
MartinaOlsson,
Hej! Jag har just nu en tävling på min Instagram i samarbete med YR Skincare där du kan vinna superhärliga hudvårdsprodukter från dom 😊 Låter detta som något för dig kan du vara med och delta genom att gå in på @mmartinaolsson på Instagram och klicka upp bilden med YR-produkterna, eller klicka på länken här nedan 😊 Ha en superhärlig dag!
https://www.instagram.com/p/BRfl8tgFn2w/?taken-by=mmartinaolsson
martinaolsson.myshowroom.se