Naturdiet Smoothie

Köpte denna Naturdiet smoothie igår har aldrig provat någon sådan måltidsersättning, men tänkte jag skulle prova så kastade ner 1 i kundkorgen.
Den var jätte god i smaken, men det hjälpte inte min mage något alls, som ändå ville jäklas.
Men mums den var som en kanon god drick yoghurt helt i min smak.

Gillar

Kommentarer

Victoria Eklund,
Sv, hehe inte så mycket just nu, kollar lite på tv! själv då?:)
kram!
victoriaeklund.blogg.se/
nath,
Kanske man skulle ta o testa. Hoppas du blir bättre i magen.
onlynattan.blogg.se/
LORISSA,
sv: kanske man inte kan "bli" hippie sådär, finns ens hippies längre? Kanske är bättre att bara vara som jag är - ekomedveten, fredlig och DIY-inriktad ;) Och drogfri!

ÅH FY FAN! Jag har en ganska lätt form av det. Ibland har jag fått stanna hemma veckor från skolan, men det är som sagt bara neråt och inget kräk, tack och lov ;)
lorissalovebomb.se
simone,
Håller med, dom hjälper inte alls, bara massa socker och kemikalier :/
fattybom.se
Katrine,
SV: Mjoo 26 kg är ju iallafall n ågot hehe :) Inget att förakta så att säga.. Men vägen är fortfarande lång tyvärr... Men små steg i taget så ska de nog gå!

Men din stackare!! =( Tar du mediciner o sånt nu för att få en någorlunda balans? Jag har ju min gluten sen spädbarns åldern och min syster fick chronssjukdom när hon va ca 16 år gammal... Så vet ju hur de är att ha och känna någon som ahr problem med magen... Hoppas att du inte mår allt för dåligt iallafall, men jag vet själv hur de är att behöva avstå saker som man älskar o vill ha :)
---------------------------------------------------

Vad du än gör, så testa INTE naturdiets chocklad smak!! HUA! Den höllt på o vända på en gång i magen kan jag tala om haha
katrinee.blogg.se/
Helena,
Sv: Ja det är jättebra med mig, dig själv då :)?
helenaengstrom.blogg.se/
Carolina,
Hejsan hoppas allt är bra med dig?:)
Jag hade tänkt att ha en frågestund på min blogg och jag undrade om du kunde ställa frågor, i vilket inlägg som helst. skulle ha varit roligt om du gjorde det:)
galicarolina.blogg.se/
Jeanette - Mamma till Noel,
Länge sedan jag kikat i din blogg.. Har inte ens sagt grattis till bebis tror jag.. Haha, hur mycket sen är jag ? :D Kram
deeluxee.blogg.se/
tess,
den där har jag oxå testat, supergod :D
latess.blogg.se/