Nu är vi i Säffle

Startade resan mot Säffle tidigt imorse och gick upp redan innan 5 tur det. För stopp i trafiken och el fel gjorde att jag nästan missade tåget mot Karlstad.
Duktiga Dennis var så glad och hjälpte mig med packning och lillasyster. På centralen väntade mamma och min gudfar som jobbat natt och hjälpte oss upp på tåget.
I Karlstad träffade vi farbror Tommy som vi inte sätt sedan några dagar innan jul så det var jätte trevligt och en mysig fika han vi med.
När vi kom till Säffle blev det lunch på stan och Lotter på Coop med Putte.Sedan åkte jag upp till hemtjänstens kontor och gav Carina en super kram. Dennis hade längtat efter att få träffa henne också. Och det var absolut dagens höjdpunkt. och massa kramar fick jag från fler som jobbade där.
Sedan var det dags för en tur upp till gården där vi bodde. Hälsade på en vän/granne till familjen. Och visst smärtar det lite att se sitt gamla hus där man bott i så många år, men jag har bara lyckliga minnen från den tiden och livet har gått vidare och jag är lycklig igen med massor av kärlek i mitt liv och det är jag så tacksam för jag tror att när man gått igenom något så hemskt och orättvist så ser man på livet med andra ögon.
Men Säffle har och kommer alltid vara mitt hem nr 2. 
Nu ska jag njuta av att träffa massa vänner denna helg och imorgon besöker vi tabor öppna förskolan så nu ska jag sova breve mina små söta guldkorn. 
Gillar

Kommentarer

Anna,
Skönt ändå att resan gick bra och att ni kom fram. Förstår att det är mycket känslor. Kram
nouw.comNone