Nu får det fan vara nog Media Markt..... Aldrig mer..

Fy vad trött jag är på Media Markt i Länna för en tid sedan köpte vi tvättmaskin och torktumlare där.

När vi fick hem leveransen fick vi inte ens rätt maskiner, ja oki tillslut fick vi nya och dom hämtade dom gamla...

Kostade dock att man hela tiden var tvungen att passa och vara hemma på deras utlämnings tider ena gången fick mannen missa jobbet.

Vi ringde och krävde en kompensation och sa att rimligtvis när dom strulat så många gånger borde dom faktist bjuda på installationen av maskinerna.

Det gick dom med på och tid bokades idag mellan kl 8-1. När klockan var ett ringde min man till Media market då dom fortfarande inte kommit (så himla dålig stil).

Dom skulle kolla upp detta direkt och återkomma vilket dom såklart inte gjorde. så vi fortsatte att vänta hemma.

Vid 4 tiden ringde vi igen .... då säger personen att dom nog hör av sig inom 24 timmar.

What?

Så sjukt trött på dessa amatörer ... kan inte leverera rätt maskiner, kunden får ta ledigt från jobbet, kan inte fixa hit den som ska installera trots att dom själva bestämt dag och tid. och att dom inte ens hör av sig.

Vi som kunder köper maskiner för över 10.000kr och vad fick vi?

Inte nog med detta i julas lämnade jag in sonens surfplatta på lagning den började strula och dom skickade iväg den av mitten på december. den borde vart klar den 27 ..... i februari har fortfarande inget hänt och dom får inte ens tag i verkstan som lagar..... dom svarar inte i telefonen när vi ringer beklagar personalen....hmmmm låter ju konstigt.... Efter någon vecka säger dom trots allt vi får inte tag i verkstan så den är nog borttappad och vi får en ny.

Inte ens ett ursäkta....

Nej nu är det slut handlat på Media Markt för gott......

Gillar

Kommentarer

8barnochfru
8barnochfru,
Suck alltså.. vet att det va strul när vi beställde kyl och frys från dom på heron city, det slutade med att jag ångrade köpet. Och du vet ju vad som hände den här gången, dom har dhl som bolag som i sin tur kontaktar småbolag som i mina ögon är sjukt! Nej fy vilket strul med dom..
nouw.com/8barnochfru
Yasminegill
Yasminegill,
oki ja det är bläää ingen service alls. nu ringde dom och bokade en tid på fredag får hoppas dom fixar detta då.... dom ska komma 2 st.
nouw.com/yasminegill