Ny Beställning till lilla A

Utbudet till flickor är så himla fint. Dessa 2 beställde jag hem igår för under 40kr st. Men vet ni om man köper dessa via svenska sidor får man betala mellan 200-400st. Trist att se på dessa sidor hur många som köper. Hallå gå in på ebay där hittar ni det mesta som säljs i många trendiga svenska baby butiker via nätet.... Jag köper hem super fina och billiga saker som jag ser många betala flera hundra för. Tänk vad affärerna tjänar på er. Nej ut på ebay och checka....innan ni gör er beställning.

Gillar

Kommentarer

Kelly,
Brownsugar,
Clin,
Så fina =) Nu är jag hemma igen efter vår roadtrip. Blev några länder vi besökte och jag bara älskar att bila. Man får se och uppleva så mycket på vägen =)
emmaclin.blogg.se
Teddy,
Ja visst är det så. Ebay är verkligen helt underbart att det finns. Man tom hittar mycket fina saker på Ebay än i en vanlig affär. Ha en fin kväll. Kram
Caitlin.blogg.se
Marika,
Sv: Ok men tiden går så fort! Jag fattar inte ens vart mina snart 30 veckor har tagit vägen? Men visst är de skönt att man snart har lillan i famnen :) Söta kläder förresten, köpte på mig lite söta kläder på laredoute.se för de hade också en stor rea så man kunde få mkt för under 40 kr :) Men ska kika in på ebay också!
katrimarikas.blogg.se
Käthes Mode,
Bra tips!
www.kathe.nu
Susan,