Nyårsdagen på Rollers & Bowlers

Idag var vi återigen på bästa Bowling placet i hela Stockholm, Hos Rollers & Bowlers som ligger i Haninge C. Tror inte man kunde startat det nya året på ett bättre vis.

Vi började med bowling och milkshakes - ett paradis för både vuxna och barn. Kan ju tillägas att jag faktist vann bowlingen 1 av 3 gånger......

Mitt under bowlingen kommer en söt gris förbi som får barnen att skratta, givetvis får man både kramar och fotas med den fina grisen och även pappa Tommy i familjen vill vara med på bild.


Vi bowlade i ca 1,5 timme och efter det hade vi hunnit bli lite hungriga och gick in i restaurangen.

Här får man verkligen en riktig amerikansk dinner upplevelse helt underbart och man sjunger med i låtarna som spelas i bakgrunden.

Barnen ville äta hamburgare, och jag var sugen på lax och älsklingen ville ha kött .

Jag fick en fantastikt god chilimarinerad lax på en bädd av paprika som serverades med avokadocreme och grillad citron till det var det bakpotatis som serverades. Smakerna var fantastiska.

Som efterrätt valde vi vuxna en vaniljpannacotta som serverandes med grädde och färska bär. Dennis valde en fantastiskt god hallon milkshake. Kan verkligen rekommendera alla att äta här. Då både jag och min man som är kock har höga krav på mat så får vi säga att matupplevelsen var perfekt.Angelina som var lite sjuk idag blev extra glad i den rosa grisen som gick runt och hejjade på alla små barn. Grisen kunde även åka rullskridskor - vilket ni som besökare också kan göra på Rollers & Bowlers. Här finns även arkadspel, shuffle board, tema bowling och biljard mm.


Vill ni också uppleva en sådan här fantastiskt rolig dag tillsammans med vänner, familj eller kollegor

Här finns allt ni behöver för en heldag tillsammans och ett riktigt paradis för barnen.

Gör ett besök på

Rollers & Bowlers

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej!
Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok "Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi" i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa 😊 Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
Och ett gott nytt år på dig också, såklart! 😊
martinaolsson.myshowroom.se
Days by Johanna,
Låter som en riktigt härlig dag. Min tvåring hade med gillat grisen, han är helt tokig i grisar 😊

Ja cancer är ett jäkla skit. ¤0 är verkligen rent för ungt, det är 63 med. Ingen skall behöva dö i den skit sjukdomen, jag hoppas de finner botemedel i framtiden, så man slipper cellgifter och strålning.
daysbyjohanna.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
ja grisen var så fin. ja det är en hemsk sjukdom som drabbar så många t.o.m nyfödda ush ush.
kram till dig
nouw.com/yasminegill