Onsdag & Torsdag

Onsdag Träffade vi min sys och gudson Douglas. En super mysig träff med god lunch och lekfulla barn. Vi tog några snabba kort Efteråt joinade min vän Johan för lite mat. Jag, Dennis och min gudson Douglas
En höggravid vacker syster.... snart kommer en till mini Douglas
En god lunch
En vän kom på lite snabb mat tyckte Dennis var roligt

Torsdag
Åkte till Haninge för att fixa strulet med min mobil. Allt löste sig och nu har jag även fixat internet hemma. När jag kom hem och klev av bussen i centrum valde jag att leta upp öppna förskolan. Jag kom precis i tid till öppningen och vi var först där. Jätte trevlig personal och Dennis hade jätte kul. Vid halv 4 gick vi hem. Åy yakiniku och nu väntas mys i soffan framför en sprakande brasa. En av dom bästa sakerna med min lägenhet.

Gillar

Kommentarer

LIENE,
sv: Jag förstår dig :) Jag menade mer förmedla med inlägget att vi dömer lätt människor, ignorerar dem, älskar dem inte och hjälper dem inte upp. Men det är lite annan sak om ett barn ska behöva känna alkohol stanken eller om något ska vara påträngande. Trevligt att luncha.
lifefromwithin.blogg.se
anna
,
fina ni är :) Kram
Angelica,
Mysiga dagar.. Fredagsmys hos er? Kram..
mylifeismyeverything.blogg.se
ume71,
Ja en öppen spis det kan verkligen behövas nu i detta oväder som dragit in över Stockholm Ha en bra helg
aiklchf.blogspot.com
Det kan jag inte hålla med om att du gör, du är jätte vacker! Hoppas du fått allt klart nu och kan ta det lugnt en stund! Kram
carrosungar.blogg.se
Låter som två bra dagar :) Vad härligt med braskamin i lägenheten, skulle jag också vilja ha.
www.aslundsandra.blogg.se
Louise mamma till Hugo,
Jaa jättemysigt hade vi det. Va bra att ni hade en trevlig fika. Jasså ni slapp inte den heller,skönt att den inte var som här. Usch gumman inte roligt =( Beklagar. Inte kul att det känns så, ingen rolig känsla =( Men förstår dig, när ng sådant här händer blir det aldrig lika dant och som du säger, det man byggt upp.. Man tror ju aldrig det ska sluta så här. Jäkla läkare att det ska vara såå svårt att lyssna på någons oro. Du verkar vara jättestark tycker jag, men man måste ju hålla en fasad tänker jag, så man inte går sönder totalt. Tur att du har Dennis så att du kan koncentrera dig på honom, men förstår det är svårt. Alla de där framstegen skulle du ju inte se själv utan med hans pappa =( Ja ng gng kommer du nog tyvärr bryta ihop totalt tyvärr. Tror inte ng orkar hålla en fasad utåt när man mår som du gör på insidan med saknad mm Usch inte kul med magsår, men det är väl kroppens sätt att bekämpa din sorg på ng sätt ? Förstår att det är mkt just nu. Är såå otroligt ledsen för allt ni ska behöva gå igenom. Det var ju inte så här det skulle sluta. Tänker på dig och skickar en massa massa styrkekramar.
lusses.blogg.se
sussi,
hoppas allt går bra å ni börjar komma iordning efter flytten.. Kram
siouxzie.blogg.se
Åsa,
En 2a adventskram till Dig min fina vän, Oj så lika Du & Din syster är, Härligt med basa och tända ljus, Kram,
naltabblovers.blogspot.se
LIENE,
sv: Jag hade en bra kväll igår, ikväll med. Hur var din dag?
lifefromwithin.blogg.se