Planterat blommor

Idag har vi gjort ett besök på öppna förskolan. Natten gav mig inte mkt sömn sammanlagt 4 timmar på 2 nätter. Inte undra på att man idag vart en lite lätt retlig mamma. När vi kom hem gjorde jag iordning trädgården, Dennis hjälpte till att plantera lite blommor. Det tog sin lilla tid men fint blev det. Sen gick vi in och jag lagade köttfärsås och spaghetti till middag. Nu har vi fredagsmyst tillsammans och kollat på barnen i bullerbyn, och nu ska vi ta ett kvällsbad tillsammans. Sen ska Dennis i säng. Hoppas ni alla får en fin helg.

Gillar

Kommentarer

Susan,
Så fint och mysigt och vårigt! Små barns hjälp betyder tid ;) Kraaaaaam
blomtoken.blogg.se
Åsa,
Varför har Du sovit så lite? Så fint och sommrigt Ni har det. Jag hoppas Du har en fin fredagkväll och att Du sover bättre i natt. *kram*
naltabblovers.blogspot.se
Felicia,
SV: Gött Puss Natti
fjaelkis.blogg.se
ina,
Jag sover också dåligt. När man själv är sjuk och samtidig oroar sig över någon älskad nära anhörig... då mår man dåligt. Stora styrkekramar.
beautyofmind.blogg.se/
Elena,
Det är bara bra med mig. Hur är det med dig? Härligt med blommor!
ellisono.blogg.se
Anna,
Fy för att få sova så lite. Tycker att du är duktig som orkar hållai gång så. Kram
heltenklaanna.blogg.se
gizze,
Åh så fint det blev med blommorna! Här finns bara de naturliga haha...de som kommer av sig själv varje är ;) Skilla! Så fina....Kanske blir det en kruka på trappen och en på gården..lite längre fram...men jag har varken tid lust eller pengar att lägga på blommor...kollar på andras istället! Hoppas helgen varit bra! KRAM
gizzez.blogg.se
Mamma
,
Vad fint du har ordnat med alla blommor, det blir så mycket trevligare ( "glöm inte och vattna dom") puss o kram /mamma.