Pozehair - har löshåret för dig

( Samarbete med Poze Hair )

Är du tjejen som drömmer om ett fylligt och vackert långt hårsvall? för visst är det så att det är långt ifrån alla som har det där långa glänsande håret som är tjockt och fint. Kanske växer inte ditt hår så fort som du önskar? Med hjälp av hårförlängning så når du drömhåret på en gång!

Jag tycker Poze Hair erbjuder det bästa håret på marknaden. Även om jag nästan alltid haft håret ner till rumpan så hade jag ofta hårförlängning när jag var yngre. Man kan fråga sig varför, men jag ville ha det där tjocka och mer glamourösa håret. Jag minns att jag ofta fick frågan om det var mitt äkta hår. Idag finns det ju massvis med metoder för hårförlängning, allt från clip & go / clip on till hårförlängning med hjälp av tejp, keratin eller hair weft. Detta är såklart bara några av alla olika metoder att sätta in löshår och det finns minst lika många olika hår och färger - allt för att ha ett bra utbud till köparen. Jag föredrar dock äkta löshår då jag tycker det är snyggast.

Poze Hair är idag ett varumärke som används mycket inom modeindustrin, det är ju inte så konstigt kanske då dom erbjuder enastående bra hårprodukter. Hos Poze Hair kan du inte bara köpa hår utan även tillbehör som borstar, hårprodukter, verktyg m.m. så att du även ska kunna ta hand om ditt nya hår på bästa sätt. I Stockholm finns även deras frisörsalong där du kan handla, färga håret, klippa dig eller göra din hårförlängning på plats av proffs. Där kan du känna dig helt trygg i en miljö bland experter, som kan hjälpa dig att få den look du önskar. Om du inte bor i närheten av Stockholm så kan du självklart beställa hem håret via deras webshop eller hitta en annan salong närmare dig som använder sig av deras produkter.

För mig är det bästa med löshår att man vaknar varje morgon och ser fantastisk ut. Jag tror många underskattar vad det där fylliga håret kan göra, för det gör mer än vad man tror. Om du gått i tankarna att sätta in löshår så kan jag varmt rekommendera Poze Hair. Om du sitter på en mindre budget så skulle jag fokusera på att lägga pengarna på själva håret för att sedan sätta in det själv, då det inte är så krångligt som man kan tro. Det finns dessutom massa videos på YouTube du kan kolla på för att få hjälp. Lycka till med förverkligandet av din hårdröm!Gillar

Kommentarer

Elisabeth (sjubarnsmamman),
Jag har aldrig använt löshår.
www.sjubarnsmamman.se
Yasminegill
Yasminegill,
Oki, gjorde det när jag var yngre var grymt snyggt. Men har alltid haft håret nästan till rumpan så var mer för att få det tjockare
nouw.com/yasminegill
Lexochlogan
Lexochlogan,
Så snyggt med löshår, skulle verkligen vilja testa
nouw.com/lexochlogan
Yasminegill
Yasminegill,
Ja det är super snyggt
nouw.com/yasminegill
jessina
jessina,
Skulle vilja testa löshår någon gång....sov man med den? Ursäkta för min konstig fråga 🙈
nouw.com/jessina
Yasminegill
Yasminegill,
Japp jag hade mina i mellan 3-6månader. Så tjockt fylligt och fint
nouw.com/yasminegill
bylolloz
bylolloz,
Har aldrig testat löshår, kanske är på tiden. Det är ju väldigt fint! 😍🙌🏻
nouw.com/bylolloz
Yasminegill
Yasminegill,
ja snyggt om man vill ha tjockt och fylligt hår fort
nouw.com/yasminegill