Pysslardag

Öppna förskolan bjöd på bakning där barnen fick baka hallongrottor (mumsiga blev dom). Efter förskolan blev det inhandling av fredagsgodis till Dennis + att jag köpte med massa pyssel hem. Sedan hem för att laga lasagne till middag.
Sen började vi med att göra pärlplattor (Dennis gjorde en häst och jag en fjäril). Dennis ska ge hästen till sin mormor sa han.
När dom väl blev klara ville han börja med fingerfärgen jag köpt, så vi valde att måla och trycka händer och fötter. Jag tycker det är super mysigt att jag kan sitta och pyssla med Dennis, att han kan koncentrera sig långa stunder. Eftersom jag är med honom från morgon till kväll vill jag att han ska få göra roliga saker. För mig är det så viktigt att han tycker dagarna är bra. Tänk föräldrar som aldrig bakar, pysslar, ägnar sitt barn sin tid, leker i parken, gör utflykter för barnens skull. Jag förstår inte sådant.
Mamma älskar dig Dennis

Gillar

Kommentarer

Sanna- saos.blogg.se,
Ja skaffar man barn hör det ju nästan till att lära dom saker, låta dom utvecklas & ha kul, men samtidigt är det viktigt att lära dom "att ha tråkigt" alltså att det inte alltid kan hända saker, då blir barnen lätt rastlösa & vana vid att det alltid ska vara tusen bollar i luften. Lagom är nog bäst! :-)
Saos.blogg.se
åsa,
Håller med Dig till 100% Jag har inte "skaffat" Elin för att hon ska uppfostras på dagis/skola, Elin är mitt ansvar.
naltabblovers.blogspot.se