Reklamsamarbete - Nollhålsvisionen Folktandvården

Folktandvården tycker att alla ska våga öppna munnen när dom själva vill. Du och jag och alla andra som läser detta, ung som gammal och var man än bor eller kommer ifrån.

Folktandvården har två tusen engagerade tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister. Vi är många även jag som väljer folktandvården.

Dom arbetar mot att förebygga hål, besöka skolklasser och prata om flour sköljning till att även forska för ännu bättre tandvård i framtiden.

Titta på denna video


Som ni ser så täpper man till både baskethål och nyckelhål i Folktandvårdens senaste kampanj, för att upplysa om rättigheterna kring tandvård och för att minska klyftorna i tandhälsa.

Förstår du varför?

Detta tycker jag man gör på ett humoristiskt och roligt sätt i denna video - men videon har ett budskap som jag tycker är bra.

Folktandvården behandlar hela 75% av alla barn i Stockholms län och mer än var tredje vuxen väljer att besöka folktandvården regelbundet.

Går ni också till folktandvården ? du eller dina barn. Hur ofta gör ni ett besök där?

Jag har alltid vart väldigt nöjd med den tandläkaren jag haft hos folktandvården och försöker själv att gå på regelbundna besök.

Mina första 18år hade jag turen att ha samma tandläkare.

Sen har vi tur att barnen också kallas regelbundet då man ser över tänderna och deras munhälsa och att tänderna sköts om och borstas varje dag.

Tandhälsan är så viktig och tänderna är ju något alla ser, jag vill kunna le och skratta.

Noll hål för alla - är folktandvårdens Stockholms vision.

I detta inlägg förekommer reklam från Folktandvården men ord och åsikter är mina.

Gillar

Kommentarer

emmabroberg
emmabroberg,
Tänderna är viktiga!
nouw.com/emmabroberg
Yasminegill
Yasminegill,
ja verkligen. ha en fin dag
nouw.com/yasminegill