Reklamsamarbete - P&G olympic SE

Jag önskar alla barn fick lov att drömma! , oavsett vem du är, var du kommer ifrån, vilken hudfärg du har, hur gammal du är. Så ska drömmar vara något alla har rätt till.

Men en sak är sann - alla människor är fria att driva sina egna drömmar. Bara du kan drömma och bara du kan nå dina drömmar - ingen annan.

Se denna fina video från P&G Olympic


Ja tänk om vi såg alla barn och våra medmänniskor, så som föräldrar oftast ser på sina barn.

Då skulle vi föda styrka och hopp i dessa barn, att tro på sig själva och våga.

ja tänk om världen såg det föräldrar ser - kärlek övervinner alla fördomar.

Se på dessa barn i videon där föräldrarna följt dom sen dom började drömma och tävla ända tills dom vunnit medalj, dom har kämpat mot motgångarna på vägen men trots det kämpat vidare och fortsatt mot fördomar och tillslut lyckats nå sina mål.

Sluta aldrig drömma.

Jag stärker alltid mina egna barn med att dom ska tro på sig själva. Det är så viktigt att låta dom drömma och utvecklas. Få nå sina mål , att få kämpa för det man vill,och misslyckas, men även att resa sig upp och gå vidare och finna modet att alltid kämpa vidare för det man vill och tror på.

Jag kommer alltid stå vid matcher/ träningar och hejjjja på mina barn . alltid peppa dom.

Det är lite av ens uppgift som förälder att tro på sina barns drömmar... att hjälpa dom att nå sina mål och att alltid finnas där.

På P&G kämpar man för en värld där alla barn ska följa sina drömmar på lika villkor - dom använder sin röst som sponsor av olympiska spelen för att hylla alla föräldrars roll när dom hjälper sina barn att övervinna fördomsfullhet och se deras potential. Oavsett vad andra ser.

Så tack alla grymma föräldrar därute.

( I inlägget förekommer reklam men ord och åsikter är mina ).

Gillar

Kommentarer