Skäggolja - perfekt presentbox till den du tycker om.

Jag har ju säkerligen mest tjejer och kvinnor som läser min blogg, men jag vet ju att det finns en och annan man där ute också. och säkerligen många flickvänner som vill ge sina män en uppskattad present.

Jag vill tipsa er om skäggolja för män - är det så att du har lika mycket hår på undersidan av ditt ansikte som uppe så är det dags att införskaffa i en skäggolja om du inte redan gjort det.

Skäggolja har många fördelar.

-Ditt skägg blir mjukare och mycket mer lättfriserat. -Huden kliar mindre. (vem vill att det ska klia i ansiktet?) -Ditt skägg doftar bättre - ja och har man skägg så bör det skötas om som övrigt hår på kroppen, man vill ju inte lukta illa. -Du renar skägget (har du hört talas om skäggmjäll) det är en vanlig missuppfattning att man tror att det är så hudflagor fast det är små svampar du har i skägget. inte så trevligt men med skäggolja slipper du att det blir en skog i ditt skägg.

Fördelarna är som sagt många.

skäggolja.se hittar ni många olika typer av skäggkit, som exempelvis kan ges bort i present.

Här finns dom mest perfekta presentboxar att överraska någon du tycker om med. Kanske din man , din bror, eller din pappa.

En perfekt gåva med andra ord.

Här visar jag några av presentboxarna som finns att beställa.Sponsrat inlägg

Gillar

Kommentarer

William Svensson,
Kul! Älskar skäggolja! En riktigt bra present att ge bort till någon
www.bestigakebnekaise.se