Skickat godisboxar till mina älsklingar

Igår tog jag och beställde 2 godisboxar till till min familj. Hittade nämligen en super rolig sida på nätet där man kan skicka godisboxar till dom man tycker om. Detta är ett perfekt sätt att glädja dom man tycker om, och jag vill därför tipsa er om denna tjänst. På Godisboxen.se kan man välja mellan massor utav olika boxar med väldigt mumsigt innehåll. Jag valde att beställa till min man som ska in på sjukan och opereras tänkte att det kunde vara en lite uppmuntrande present. Jag valde att beställa Favoritboxen som utöver massa gott godis kexchoklad och ahlgrensbilar även innehåller 2 biobiljetter. Det bästa är att man kunde designa själva boxen med en bild , och en personlig hälsning.
Sedan blev det även en fin box till Dennis mormor & morfar som ska passa Dennis på lördag. Så då tyckte jag det kunde vara en rolig present att ge dom denna god&turboxen. (kommer ju dessutom som en överaskning med posten). Är övertygad om att dom kommer bli super glada.
För alltid har man ju någon man tycker om eller vill tacka så varför inte glädja dom också med lite godis. kanske någon som bjudit på grillfest eller någon du tycker förtjänar lite extra kärlek.

Gillar

Kommentarer

Yasmine Gill,
ja visst är detallt fint ikväll? kraaam
nouw.comNone
JOSEFINE ANDERSSON,
jaha men vad mysigt :)!!!!
josefineandersson.se