Sommar & Sol

Njaa inte riktigt kanske, men det känns så. Termometern ligger på omkring 20 härliga grader, och visst kan man kasta kläderna när man solar på balkongen. Fast jag har ägnat eftermiddagen åt att göra fint därute. soppa golv, torka bord och stolar. Sedan gjorde vi iordning jordgubbar och grädde som vi njöt utav i den härliga vårsolen. Tog ut lite jordgubbsplantor som Dennis ska sköta om. En perfekt söndag med andra ord. Njuter ni också i solen idag?

Gillar

Kommentarer

GeddFish,
Det ser ut som rena sommaren! Hoppas den stannar. Men det har blivit kyligare..... Ha det gott och kram, Gerd♥
gerd-geddfish.blogspot.com
Caroline,
sv; åh så roligt för honom! är din son barnmodell eller ? :) vilka härliga bilder :D
littlemisssunshiiiine.blogg.se
ullie,
vad är det som händer vännen ? Varför är du på akuten ? Mår du inte bra igen ? orolig kram <3
weberskold.blogg.se
mamma till william och wilma,
Godmorgon snäckan..så söt han är :) HOppas att allt är bra med er o ni får en fin torsdag..Om vi reser upp till Stockholm i sommar får vi träffas en stund över en fika..VI lär bo i Älvsjö som de andra åren om vi får plats på Alfons hotellet...:) Har inte bokat något än för vi har inte fått besked om manen får ledgi under sommaren... Vart bodde du? kram kram
blondis81.blogg.se
Louise mamma till Hugo,
Ja säger samman, man hade kunnat hoppas, inte kul med regn, har haft en del av det här nere med. Inte roligt alls suck =( Ohh härligt med cirkus, hoppas ni får trevligt. Har haft en fin dag hittils, pluggande. Men snart dags att hämta hem sonen och fortsätta till en lekplats träff Hoppas att du har en fin dag du med Kraam
lusses.blogg.se
Hannah,
SV: Dom är riktigt goda också ska du veta, vill man ha ett enkelt och gott fikabröd så tycker jag man bör testa göra dessa krämbullar faktiskt! :)
miniwiini.blogg.se/
Kaisa,
Så mysigt det ser ut på din balkong, tar en jordgubbe och tassar försiktigt ut. :) ♥♥♥ Kram på dig ♥♥♥
andestyrka.blogspot.com/
så härligt :D
Jonza.blogg.se
KassandraPalma,
här i staden fanns det knappt någon sol :)
kasssandra.blogg.se
Katta,
Hej! Just nu pågår en frågestund på min blogg och det hade varit jätte gulligt om du ställde en eller gärna flera frågor :) Inlägget hittar du här: http://jagkatta.horseworld.se/2014/05/08/fragestund/#respond Kram :)
jagkatta.horseworld.se