Sponsored Video: Hur åker du till Kalifornien?

Drömmer du också om en resa till Kalifornien? YES I DO... Hade ju inte vart helt fel.

Visste låter det underbart.

Vi väljer ofta att flyga och resa med Norwegian främst för att vi alltid vart nöjda och en fördel är att dom har WiFi ombord - vilket är toppen om man ska flyga långt. Dom står också för väldigt bra priser och mycket annat vi gillar.

Om du kollar videon här så ser du att dom har ett cashpoints system. Beställ bara deras kort , anmäl dig till deras program på norwegian reward och du kan börja tjäna dessa cashpoints som är ett slags bonus system direkt.

Prisexempel vid köp av resa 15000 kr och betalning över 12 månader. Vid uppskjuten betalning är den effektiva räntan 18,37%, totalt 16.400kr.

Norwegian kortet är ett komplett kreditkort , så varje gång du bokar en resa, flyger hyr en bil eller bor på hotell.

Varenda gång får du dessa cashpoints som kan sparas och användas till en ny resa. Eller för att betala extra bagage eller avbeställningsskydd.

Visst är det perfekt? Kanske dr��mmer du också om en resa långt bort?. Ja du kan faktist resa och åka vart du vill när du samlat ihop lite cashpoints.

Just nu skulle inte lite värme sitta fel, det hade verkligen vart helt underbart i denna kyla. Så jag skulle lätt sagt ja till en resa till värmen med familjen. Åh vad underbart det vore.

Har du någonsin vart i Kalifornien? Vart går din drömresa?

Sponsrat inlägg i samarbete med Norwegian Reward.Gillar

Kommentarer