Sponsrad video - Lufthansa Beer Index

Här har ni en tänkbar video från Lufthansa som alla borde ta del av. Har ni någon gång suttit på en flygplats semestern har precis börjat , ni ska flyga iväg . Äntligen få lämna Sverige för ett tag för att kanske åka på er drömsemester. Men hur startar den? Dom flesta av oss har säkert skådat bilder både på Facebook och på instagram "på semester ölen" som så väldigt många runt oss laddar upp. Det är liksom starten på semestern, eller för att visa nu kan jag koppla av? Jo även jag känner igen detta. och det är faktist så Svenskar konsumerar mer öl på midsommar än tyskar på Oktoberfest Ja det är faktist så det ser ut. Lufthansa har tagit en närmare titt på ölkonsumtionen i Europa och undersökningen visar att ölkonsumtionen under Midsommaren i Sverige 2014 landade totalt 6,7 miljoner liter vilket är mer än de 6,5 miljoner liter öl som konsumerades under Oktoberfest i München samma år I årets ”Beer Index” har Lufthansa även jämfört priset för en 0,5 liter öl runt om på de största flygplatserna i Europa och i Norden . Indexet visar att prisskillnaderna är stora mellan olika europeiskaländer och dyrast är det i här i Norden. Flygplatsen i München har den mest prisvärda ölen som kostar 2,80 euro och där finns även världens enda flygplatsbryggeri där ölen bryggs på plats! På andra sidan av skalan hittar vi Danmark där en öl kostar 9,23 euro på flygplasten i Köpenhamn, vilket är mer än tre gånger priset på öl i München.

Mina åsikter är det låter som det dricks en hel del öl och ja det vet vi ju också sedan innan. personligen tar jag ju hellre en läsk. Men jag vet många som gärna ser den där semester ölen som en regel.. den är liksom = semester, slappa, vila, nu är jag fri. Med Lufthansa som val reser man lite skönare och mer bekvämt dom satsar nu stenhårt för att bli ett av endast 6st ”Five Star Airlines” i världen – öl, läsk, kaffe, champagne, mat och snacks ingår alltid på Lufthansas flygningar. Det är ju alltid trevligt att bli ordentligt ompysslad när man är ute och flyger. Och jag håller fullständigt med så skulle det vara på alla flygningar världen över alla fall om jag fick bestämma.
Vill du veta mer om Lufthansa, Beer Index eller kanske Oktoberfest? klart du vill. Kika på videon och klicka dig vidare Sponsrat inlägg men som vanligt mina åsikter.

Gillar

Kommentarer