Sponsrad video - Parmiddagar

I det här avsnittet är IKEA nyfikna på varför det är så många som ryser när de får höra ordet parmiddag. Vad är det som gör att det ofta känns stelt och konstruerat? Och hur kan man komma över de värsta hindren när man umgås med ett nytt par?
Är det läskigt? måste man prata stup i ett? vad händer om det blir tyst? är du rädd för att göra bort dig? Vad är det värsta som kan hända? lugn bara... se denna video och hör experternas åsikter. Missa inte när Martina Haag och Mogge Sseruwagi utforskar nojor och situationer som hindrar oss från att umgås Hur känner du när du hör ordet parmiddag? läskigt ? roligt ? Jag tycker mestadels i videon att det känns påtvingat och konstlat och jag känner verkligen precis tvärtemot. Vi älskar parmiddagar jag och min man. Nya bekantskaper, umgås och ha roligt. Att äta en middag är ju inte värre än att fika?. Vi bjuder gärna in på middagar. Vi ser det bara som roligt att umgås. Vi är inte särskilt obekväma av oss vi skämtar och drar ironiska skämt oavsett, vi har inga problem att skämta om oss själva man måste ju våga bjuda lite på sig själv. Men jag kan förstå känslan av att kanske vara nervös första gången. Men jag måste ju säga att för stela personer är nog inte vår vals. skojfriska skrattglada människor är våran grej. Men det kommer ju oftast ju mer man lär känna varandra. Sänk förväntningarna , bjud in folk en vanlig tisdag. allt måste ju inte vara så genomplanerat. Man ska få bort den där pressen och bara njuta tillsammans. Nya människor i ens liv är bra, nya bekantskaper ger oftast många nya vänner. En sak jag märkt är hur många nya vänner man faktist får när man skaffar barn. Ens vänskapskrets förändras genom åren några vänner faller bort och några nya hittar man genom mamma fika, mamma grupper, eller möter ute på gården i sandlådan. Vi är faktist dom som oftast bjuder in till middag... men vi älskar ju också att ordna med mat och bakning. våra middagar är oftast ganska lugna men med mycket skratt. Oftast kan man ha lite smått ont i magen efteråt... dock inte av maten utan allt skrattande, Ibland är det parmiddagar, släkt middagar. ja middagar är överlag väldigt roligt. Men det där när man ska umgås med nya bekantskaper första gången. så brukar jag tänka bort den där pressen hur man bör och ska vara. Jag menar man kan ju inte vara någon annan än den man är. Därför har jag inga problem att ta första steget att bjuda in till middagar eller annat. Jag ser det bara som kul att lära känna nya människor. och skulle det bli lite stelt får man väll dra något roligt skämt och försöka höja upp stämningen. Men jag tror att ju enklare man väljer att vara - ju bättre är det. Har man vart på några parmiddagar så blir man ju tillslut ett proffs det roliga är ju dock att ingen parmiddag är den andra lik. Vilket är nog det charmiga i att ses och lära känna nya bekantskaper. En avslappnad stämning är viktig i ett möte med andra. Japp nu har parmiddags proffset snackat klart. Sponsrat inlägg

Gillar

Kommentarer

Cissi,
Tycker också att det är mysigt med parmiddag, nu när barnen är små blir det ju sällan parmiddag utan barnen och det gör det mindre konstlat... ;)
nastanperfekt.blo.gg
Annika,
Håller med det är mysigt med parmiddagar. Ha en fin dag. kram Annika
www.jeansfashion.se