Sponsrad Video - TELIA SLÄPPER SOCIALA MEDIER FRITT – OM DU LOVAR ATT VARA SCHYSST

Är du som jag emot allt näthat så bör du kika in denna kampanj hos Telia. Internet länkar samman människor från hela världen och är en plats där alla kan göra sin röst hörd oavsett om du är gammal eller ung femton år eller trettifem.. Det är fantastiskt. Men tyvärr förekommer också hat, hot och kränkningar, elaka trakasserier. Folk i alla åldrar drabbas men särskilt den yngre generationen. Den som kanske är mest känslig. Det är något som Sveriges största operatör vill ta ansvar för att motverka och förhindra. Den 18 april släpper Telia surfen fri p�� sociala medier. Då kommer alla deras nya och befintliga kunder kunna surfa fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter & Kik - hur mycket som helst utan att surfmängden påverkas - underbart.

I samband med detta lanserar dom en kampanj mot näthat med musik av Magnus Carlson och Molly Sandén. De har spelat in en låt som heter ”Jag hatar hat” och den är navet i kampanjen. Vi älskar sociala medier men hatar hat. Och jag avskyr verkligen när människor är elaka mot varandra. Näthat drabbar ju många och många yngre som går i skolan, jag tycker det är hemskt med mobbing oavsett hur den sker. Men på internet kan man vara sig själv och rätt anonym, vilket gör att man kan bete sig hur som helst. Många mobbas via mail och Facebook och dessutom av sina egna klasskamrater. Många unga begår även självmord pga mobbing, eller mår väldigt dåligt.

Vi hoppas du vill vara en del av kampanjen. Tillsammans kan vi göra internet till en schysstare plats att vara på. Varje skola, varje förälder, varje lärare alla har ett ansvar för att mobbing inte ska förekomma. Alla har rätt till att få vara på sociala medier utan att utsättas för mobbing och trakasserier. Våga säga nej till mobbing. Och hejja Telia för er nya kampanj mot mobbing. Sponsrat inlägg

Gillar

Kommentarer