Tävling i samarbete med namntavlor.se

Åh idag kom denna fina namntavla hem till min son från namntavlor.se Här kan du designa egna tavlor efter önskemål perfekt inredningsdetalj i barnkammaren. Kanske till ditt eget barn eller i doppresent till en vän. Ingen tavla är den andra lik alla är unika på sitt sätt. Här är tavlan på Dennis som fina Caroline har gjort För att kontakta henne går ni in på namntavlor.se eller mailar på caroline@namntavlor.se
TÄVLING
Och nu ger jag er chansen att vinna en namntavla 1 Gilla namntavlor på facebook 2 skriv här en motivering varför just du ska vinna. Jag drar en vinnare den 11feb klockan 18 som sedan presenteras här i min blogg.

Gillar

Kommentarer

Malin Olvenmo
,
Åh den skulle bli perfekt nu när Elliot fyller 2. Den skulle passa perfekt för honomkram kram
Frida,
En unik tavla till en unik kille <3 Den skulle passa superfint i Franks rum. Hoppas hoppas hoppas, vi hinner!
rajdich.blogg.se
Sarah
,
Jag har precis blivit faster för första gången och skulle så gärna vilja ge en namntavla till min älskade brorsdotter Tilda!
GeddFish,
Jag är inte med i tävlingen, tycker bara till ändå! Söt tavla! Kram! ♥ Gerd
gerd-geddfish.blogspot.com
ullie,
oj ja som har tre barn fniss men jo skulle gäran vinna en de e såå dina . håller tummarna då
weberskold.blogg.se
ullie,
oj hoppas ja har gillat rätt på alla sidor . en va ja visst me på redan så nu gillat oxå på andra som hon sa :D kramiz vännen
weberskold.blogg.se
Caroline,
jag har gillat på facebook (Caroline Persson heter jag där) Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge en sån här snygg tavla till min brorson Jack. Jag blev faster för första gången i Maj och jag trodde aldrig att det skulle vara såhär underbart. Jag älskar Jack så fruktansvärt mycket, han är finaste som finns. Han är nu 9 månader gammal och en sån här tavla skulle varit perfekta presenten, så kul att ha som minne när han växer upp sen!:) Håller tummarna, kram!
littlemisssunshiiiine.blogg.se
Anna
,
Vilken fin tavla! Den skulle passa så bra in ovanför Albins säng som ska flytta in i sitt egna rum på sin 1-årsdag:) Jag håller tummar och tå för denna!
Jag vill självklart vara med och tävla om en så fin tavla, jag har gillar på Facebook. Min dotter Thiara föddes den 11/12-13 i bilen på väg in till sjukhuset, hon hade bråttom ut i världen. Hon är allt värd en tavla till sitt rum efter den entrén tycker jag. :) Kram!
hannarunesdotter.vimedbarn.se