Tjäna pengar till föreningen - med kakservice

( I annons samarbete med kakservice.se )


Är du eller ditt barn aktiva inom någon förening eller idrottslag?

Vill ni också tjäna pengar till er förening? Min son spelar innebandy i Västerhaninge IBK så vi föräldrar är ju aktiva i föreningslivet och med det innebär det att hjälpa barnen att hitta bra sätt att stärka lagets " kassa ". så vi kan göra roliga saker tillsammans.

Tjäna pengar med kakservice

Kakservice har många lättsålda produkter . allt från kakor till godis till nyttigare alternativ som knäckesticks men mina personliga favoriter är mammas chokladbollar samt Dagnys dammsugare (det är riktiga klassiker för mig ) och du har säkert hört talas om dom.

Om ni som lag har en dröm om att spara till en resa, eller till att renovera er föreningslokal eller kanske åka iväg på en upplevelse tillsammans så det enkelt att tjäna pengar snabbt med kakservice.

Många ideella föreningar har det tufft ekonomiskt och många jobbar gratis, vilket gör att det kan vara svårt att få in pengar till föreningen men men kakservice hjälper er att nå era mål.

Beställ gratis info paket

Det är jätte smidigt att beställa ett info paket där ni får hem allt som behövs för att komma igång med försäljningen. I info paketet finns säljkataloger , informationskort samt en smakprovsburk.


Så här går det till att sälja

- Ta upp beställningar (fråga föräldrar , släktingar, grannar eller andra vänner i din närhet (eller varför inte fråga mamma och pappas kollegor )

- Beställ burkar och dela ut

- Behåll vinsten direkt.

Kakservice har dom bästa produkterna för en bra föreningsförsäljning och snittet för en säljare är ca 23 burkar och något som säljarna oftast säger är att produkterna nästan säljer sig själva.

Personligen tycker jag att burkarna är väldigt fina, och jag köper ofta när föreningar/lag i min närhet säljer . Burkarna kostar bara 60kr st och det är alltid väldigt färskt och gott och som säljare tjänar man då 25kr burken till sin förening vilket jag gärna stödjer.


Som jag skrev ovan är dessa mina personliga favoriter , och hela familjen älskar dom särskilt barnen som nästan hellre äter dessa än bakar egna chokladbollar men även dessa dammsugare är en fröjd för smaklökarna.

Är du förälder till ett barn inom någon idrotts förening ? eller kanske är du själv aktiv inom föreningslivet tipsa din förening om att börja sälja med kakservice lättsålda produkter.för att tjäna pengar till förening och aktiviteter.

Det är inte bara lättsålda produkter att jobba med - det är faktist roligt också.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Brukar köpa av kompisar när dom säljer

nouw.com/2barnsmammaochfru
Yasminegill
Yasminegill,

jaa man stödjer ju något så bra

nouw.com/yasminegill
Madde ,

Jag köper också om någon säljer. Det är ju så gott. Tror det var två år sen som jag köpte fröknäcke där som var så goda. Annars går ju alltid dammsugare och chokladbollar hem.

www.nouw.com/madelena
Yasminegill
Yasminegill,
Silverblomma
Silverblomma,

De där är goda, brukar köpa

nouw.com/silverblomma
Silverblomma
Silverblomma,

av vänner som säljer

nouw.com/silverblomma
Yasminegill
Yasminegill,

ja dom är goda

nouw.com/yasminegill
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Har köpt sådana kakor några gånger, det är såå gott. Nån gång av en släkting till Kjell, nån gång av nån kille som kom och knackade på dörren. Undra om det kommer nån i år =)

nouw.com/frökenrödlök
Yasminegill
Yasminegill,

alltid gott med kakor

nouw.com/yasminegill
Kamilla,

De där kakorna sålde Tilda och hennes klass till sin klassresa. Tyvärr så tyckte jag inte de var särskilt goda. Men så smart när man kan sälja för att samla in pengar till ändamål. Det tråkiga är att det ofta blir föräldrarna som får sälja. Där brister dessa koncept tycker jag

kamillaskamera.com/
Yasminegill
Yasminegill,

Är ju barnen som ska sälja, så har vi gjort. tycker det funkat fint

nouw.com/yasminegill
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Min syster brukade att sälja sådan när hon sålde för klassresan 😂

nouw.com/amandamalmflod
Yasminegill
Yasminegill,
Mirre,

Sådana där kakor har vi köpt några gångar av släktingar som säljer, goda

sweetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,

ja funkar alltid att ha hemma

nouw.com/yasminegill
Elina,

Vi sålde sådana i handbollslaget för att flera år sedan 😊 Men de är fortfarande populära

detkaosvikallarvardag.com
Yasminegill
Yasminegill,

ja lättsålt och poppis helt klart

nouw.com/yasminegill